Bayrama Özel Borç Kapatma Fırsatı: Cumhurbaşkanı Destekli Kredi İmkanı

Bayrama Özel Borç Kapatma Fırsatı: Cumhurbaşkanı Destekli Kredi İmkanı
Günümüzde birçok vatandaş, artan borç yükü altında ezilirken, maaşlar borçların üstesinden gelmekte yetersiz kalıyor.

Borçlarınıza Tek Çözüm: TEB'den Borç Transfer Kredisi

Günümüzde birçok vatandaş, artan borç yükü altında ezilirken, maaşlar borçların üstesinden gelmekte yetersiz kalıyor. Bu zorlu dönemde, vatandaşlarımıza bayram öncesi adeta şeker tadında bir müjde verildi. Türk Ekonomi Bankası (TEB), resmi web sitesi üzerinden yaptığı açıklama ile borç kapatma kredisinin müjdesini duyurdu. Bu krediyle, farklı bankalardaki bireysel kredi borçlarınızı tek bir bankada toplayıp, ödemelerinizi daha rahat bir şekilde yönetme fırsatı sunuluyor.

Borç Transfer Kredisinin Ayrıntıları

TEB'in resmi sitesinde yer alan bilgilere göre, borç transfer kredisi, mevcut bireysel ihtiyaç kredisi borçlarınızı tek bir kredi ile kapatmanıza olanak tanıyan bir ürün. Kredi başvurusu bankanın belirlediği koşullar çerçevesinde değerlendirilirken, kredi kullanımı borçların kapatılması şartı ile gerçekleştiriliyor. Kredi onayı alan müşterilere, krediyi çekmeden önce EFT talimatı verilmesi gerekmekte ve bu talimatla kredi, borçların bulunduğu diğer bankalara transfer ediliyor.

Ödeme Planı ve Detaylar

TEB, borç transfer kredisi için ödeme planı ve faiz oranlarına ilişkin örnekler de paylaştı. Örneğin, 50 bin TL'lik bir borç transfer kredisi için 12 ay vadede aylık 6.125 TL ödeme yapılıyor. Faiz oranı %5,20 olarak belirlenen bu kredide, yıllık maliyet oranı %121,8958 olarak hesaplanıyor. Sigortasız olarak aynı krediyi kullanmak isteyen vatandaşlar için ise, faiz oranı %7,20 olup, aylık geri ödeme 7.110 TL olarak planlanıyor.

Bu kredi fırsatıyla, borçlarını daha yönetilebilir hale getirmek ve finansal yükünüzü hafifletmek isteyen vatandaşlar için bayram öncesi büyük bir fırsat sunuluyor. Borçlarını tek bir çatı altında toplayıp, mali durumlarını düzenlemek isteyen herkes bu krediden yararlanabilir. (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum