Bayram Namazı İçin Gittiği Camide Kalp Krizi Geçirip Öldü

Bayram Namazı İçin Gittiği Camide Kalp Krizi Geçirip Öldü
Bayram Namazı İçin Gittiği Camide Kalp Krizi Geçirip Öldü

Bursa'da yaşanan üzücü bir olayda, Ehliman Bayram (70) adlı bir kişi bayram namazı için gittiği camide kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. İnegöl ilçesinde bulunan Yunus Emre Mahallesi'ndeki Hüdai Camisi'nde namaz öncesinde yaşanan acı olay, cami cemaatinin şokunu yaşattı. İşte detaylar:

Bayram Namazı Öncesi Kalp Krizi:
Ehliman Bayram, bayram namazını kılmak üzere Hüdai Camisi'ne gitti. Ancak hutbe sırasında aniden fenalaşarak oturduğu yerde yığıldı. Cemaatin büyük bir telaşla yardıma koştuğu anlar, cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

İlk Müdahale Cami Cemaatinden:
Cami cemaati, hemen harekete geçerek Ehliman Bayram'a ilk müdahaleyi gerçekleştirdi. Kalp krizi geçirdiği anlaşılan Bayram'a kalp masajı uygulandı. Ancak durumu kritikti ve profesyonel sağlık ekiplerine ihtiyaç vardı.

Çabalar Sonuçsuz Kaldı:
İhbar üzerine sağlık ekipleri hızla olay yerine geldi ve Ehliman Bayram'a kalp masajı yapmaya devam etti. Yoğun çabalara rağmen Bayram'ın kalbi durmuştu. Sağlık ekipleri tarafından ambulansa taşınan Bayram, İnegöl Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Hayatını Kaybetti:
Ne yazık ki, Ehliman Bayram hastaneye ulaştığında artık çok geçti. Tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği belirlendi. Bayram'ın ani ölümü, ailesi ve yakınları tarafından büyük bir üzüntüyle karşılandı.

Bayram namazı için camiye giden Ehliman Bayram'ın kalp krizi geçirerek hayatını kaybetmesi, İnegöl ilçesinde büyük bir üzüntüye sebep oldu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı ve otopsi işlemleri yapılmak üzere Bayram'ın cesedi adli tıp kurumuna gönderildi.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.