Bayram Malkan’ın ailesi buruk mutluluk yaşadı

Bayram Malkan’ın ailesi buruk mutluluk yaşadı
2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda boks branşında erkekler 81 kiloda Türkiye’yi temsil eden Milli Boksör Bayram Malkan, çeyrek finalde Azeri rakibi Berto Loren Alfonso Dominguez’e elenerek olimpiyatlara veda etti

Türkiye’yi olimpiyatlarda gururla temsil eden Malkan’ın ailesi, çeyrek final maçını Ağrı’daki evlerinde televizyon karşısında büyük bir heyecanla takip etti. Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Cemil Budak ve Bayram Malkan’ın antrenörü Volkan Sarı ile birlikte ekran karşısına kilitlenen aile, maç sonunda buruk bir mutluluk yaşadı.

Aile ile birlikte Bayram Malkan’ın maçını takip eden Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Cemil Budak, maç sonunda Bayram Malkan’ın olimpiyatlara veda etmesine rağmen Malkan ailesini tebrik etti. Budak, Bayram’ın davranışları ve başarısı ile her zaman örnek bir sporcu olduğunu belirtti.

Maç öncesi ellerinde Türk Bayrakları ile televizyon karşısında eşi ve diğer çocukları ile birlikte bekleyen Malkan’nın annesi Tülay Malkan, oğlunun başarısı için Yasin okuyup dua etti. Maçın başlaması ile birlikte heyecandan ekrana bakamayan anne Malkan, maç sonunda oğlunun olimpiyatlara veda etmesi ile birlikte büyük üzüntü yaşadı.

Heyecandan duygularını ifade edemediğini belirten Anne Tülay Malkan, oğlu ile gurur duyduğunu ifade ederek: “Buruk bir sevinç yaşıyoruz ama hayırlısı buymuş belki.” Dedi.

Baba Yasin Malkan ise 5 çocuklarının olduğunu ve iki kızının da abileri gibi sporcu olduğunu belirtti. İlerleyen zaman içerisinde diğer çocuklarının da milli formayı sırtlarına geçirebilmeleri için kendilerine her türlü desteği vereceğini ifade eden Yasin Malkan: “Gerçekten çok üzüldük. Ama turnuvada ülkemizi temsil etmesi de büyük bir şereftir. Kısmet ve nasibinde ne varsa onu gördü. Canı sağ olsun. Yaşı daha genç. Hocası ve bizler her zaman arkasındayız. Her zaman kapasitesi olan bir sporcudur. Demek ki hayırlısı buymuş. Yapacak bir şey yok.” İfadelerini kullandı.

6afa2871-46f4-4be1-ae36-397f916beaf4.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.