Başkan Adayı Erat, 18 mahalleyi gezdi

Başkan Adayı Erat, 18 mahalleyi gezdi
Saadet Partisi Ağrı Belediye Başkanı Mehmet Erat, 31 mart mahalli idareler seçimi öncesinde verdiği tutarak Ağrı merkezde bulunan tüm evleri ziyaret ederek çalışmalarını tamamladı.

Seçimlere ‘Çalmadık Kapı Bırakmayacağım’ sloganı ile çıkan Mehmet Erat, 18 mahallede tüm seçmenleri ziyaret ederek bir ilki gerçekleştirdi. Ağrı il merkezini karış, karış gezerek oy isteyen Erat, seçimlere sayılı günler kala çalışmalarını tamamladı. 18 mahallenin tamamını ziyaret ettiklerini açıklayan Erat “Esnafımız, memurumuz, çiftçimiz başta olmak üzere tüm halkımızı ziyaret etmeye çalıştık. Bir tek evi bile pas geçmemeye gayret gösterdik. Bir hedefimiz vardı ve seçimlere bir hafta kala bu hedefimize ulaştık. Bizleri evlerinde ağırlayan ve güzel sohbetleri ile bize enerji veren tüm halkımıza minnettarım. Güzel bir kampanya süreci geçirdik. Herkesten Allah razı olsun” dedi.

Miting 29 Mart Cuma Günü

Ağrı il merkezinde 29 Mart Cuma günü miting yapacaklarını belirten Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Mehmet Erat “Dörtyol mevkiinde Cuma namazı sonrası yapacağımız mitinge herkesi bekliyorum. Bu mitingle çalışmalarımızı tamamlamış olacağız. Bu nedenle halkımızın desteği bizi mutlu edecektir” ifadelerini kullandı.

erat1.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.