Başka İllerden Milletvekili Aday Adayı olan Ağrılılar Kimler?

Başka İllerden Milletvekili Aday Adayı olan Ağrılılar Kimler?
24 Haziran’da erken seçim kararının verilmesinin ardından seçim çalışmaları son sürat devam ederken Ağrı dışından başka illerde yaşayan bir çok Ağrılı Milletvekili seçimleri için aday adayı oldular.

Ağrı’da 4 milletvekilliği koltuğu için 106 aday adayı başvuruda bulunurken, bir çok Ağrılı da yaşadıkları bölgelerde aday adaylıklarını açıkladılar. Yıllardır AK Parti’de büyük hizmetlerde bulunan Ağrılı İşadamı Halis Kahriman İstanbul 3. Bölgede Aday Adayı olurken, Ağrılıların yakından tanıdığı ve sevdiği isimlerden biri olan SGK İş Müfettişi Orhan Kotan Ankara 3. Bölgeden Aday Adayı oldu.

26. Dönem Kocaeli Milletvekili olan Cemil Yaman, yeniden AK Parti’den Kocaeli Milletvekili Aday Adayı olurken, AK Parti MKYK üyesi olan ve nerede aday olacağı merak edilen Doğubayazıtlı Hatice Kübra Öztürk İstanbul’dan aday adayı oldu.

Yine Ağrı milletveklliğinin yanı sıra ikinci tercih olarak batı illerini veren Halil Özyolcu Bursa, Savcı Sayan İzmir, Metin Kılıç Antalya tercihinde bulundular.

24 Haziran seçimlerinde Ağrı’da seçilecek 4 milletvekilin yanı sıra bir çok Ağrılının da başka illerin listesinde seçilmesine kesin gözüyle bakılıyor.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.