BAŞAKŞEHİR – Ç.RİZESPOR CANLI: Bodrumspor – Şanlıurfaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Bodrumspor Şanlıurfaspor canlı yayın link

BAŞAKŞEHİR – Ç.RİZESPOR CANLI: Bodrumspor – Şanlıurfaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Bodrumspor Şanlıurfaspor canlı yayın link
BAŞAKŞEHİR – Ç.RİZESPOR CANLI: Bodrumspor – Şanlıurfaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Bodrumspor Şanlıurfaspor canlı yayın linki!

Bodrumspor - Şanlıurfaspor Maçı Nasıl İzlenir?

21 Nisan 2024 Pazar günü oynanacak olan Bodrumspor - Şanlıurfaspor maçı hakkında detaylar merak edilmeye başlandı. Maç, Trendyol 1. Lig'in önemli karşılaşmalarından biri olarak saat 13:30'da başlayacak. İşte Bodrumspor - Şanlıurfaspor maçının nereden ve nasıl izlenebileceğiyle ilgili bilgiler.

Bodrumspor - Şanlıurfaspor Maçı Nereden, Nasıl İzlenir?

Bodrumspor - Şanlıurfaspor maçı, TRT Spor kanalından şifresiz olarak izlenebilecek. Maç, Bodrum İlçe Stadyumu'nda gerçekleşecek ve futbolseverler bu önemli mücadeleyi televizyonlarından takip edebilecekler.

TRT Spor kanalını izlemek için Türksat 3A ve Türksat 4A uydularını kullanabilirsiniz. Türksat 3A uydusu için, frekans 11054 V, sembol oranı 30000, FEC değeri 3/4 ve yüksek çözünürlük (HD) özellikleriyle yayın yapmaktadır. Türksat 4A uydusu üzerinden ise, frekans 11794 V, sembol oranı 30000, FEC değeri 3/4 ve hem standart hem de yüksek çözünürlük (SD/HD) seçenekleri mevcuttur.

Bu bilgilerle Bodrumspor - Şanlıurfaspor maçını keyifle izleyebilirsiniz.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.