Barikat04 Taraftar Grubundan Şampiyonluk Çağrısı ve Teşekkür

Barikat04 Taraftar Grubundan Şampiyonluk Çağrısı ve Teşekkür
Ağrıspor taraftar grubu olan takıma verdiği destekle her kesimin takdirini kazanan Barikat04 taraftar grubu yaptığı açıklamada taraftarlara teşekkür ederek şampiyonluk çağrısında bulundu.

Yapılan açıklamada tüm taraftarların şampiyonluğa inanmasını isteyen Barikat04 şu ifadeleri kullandı “Barikat04 Taraftarları olarak zor bir süreçten geçtiğimizi,sıkıntılı günler geçirdiğimizi siz değerli halkımızın bilmesini isteriz.Bu açıklamayı aslında çok daha önce yapmamız gerekirken play-off maçımızdan kaynaklı çalışmalarımızdan dolayı bugüne ertelemek zorunda kaldık.Bundan dolayı öncelikle bizlere destek olan başta sponsorlarımıza ve siz kıymetli halkımızdan özür dileriz.Çıktığımız bu yolda bizleri hiç bir zaman yalnız bırakmadığınız için ve desteklerinizi her geçen gün arttırdığınız için sizlere teşekkür ederiz. Bildiğiniz üzere takımımız Adıyaman 1954 Spor karşılaşmasında istenilen düzeyde bir futbol oynamamış ve ne yazık ki beklenen mücadeleyi veremeyip mağlup olmuştur.Futbolda yenmek de var yenilmek de ! Bizler Barikat04 taraftarları olarak her zaman takımımızın ve futbolcularımızın arkasındayız. Bizlerin taraftar olarak futbolcularından istediği şey bu mazlum halk için yüreklerini ortaya koyup onurlu bir mücadele verip bu memleketin 17 yıllık hasretine son vermeleridir.Futbolcularımız o gün her ne kadar bekleneni verememişse de bizlerin futbolcularımıza olan inancı tamdır.Sizlerden ricamız odur ki umudunuzu yitirmeden inancınızı kaybetmeden ,eskisinden daha fazla kenetlenip çocuklarınıza(futbolcularımıza) sahip çıkmanızdır.Bizler kenetlenip tek yumruk olduğumuzda kimsenin bizleri yıkamayacağını Erzincan'da gördük.Gelin bir kez daha bir olalım ve takımımıza sonuna kadar destek verelim.Unutmayalım ki başka Ağrı Spor yok !” denildi.

 

Takıma destek veren tüm iş adamlarına teşekkür eden Barikat04 “Yönetimimizin bizlerle iş birliği içinde planlı,tertipli bir şekilde ortak kararlarla çalışmalar yürüttükleri için ve bu süreçte bizlerin arkasında durdukları için teşekkür ederiz.Taraftarlarımızın Erzincan'a gitmesinde katkısı olan otobüs firmalarına ve aracı olan herkese teşekkür ederiz.Erzincan Genç Boğalar taraftar grubuna bizlere davul desteğinde bulundukları için teşekkür ederiz.Barikat04 kemik tayfasına gece gündüz çalıştıkları için,sokak sokak cadde gezip Ağrı Spor propagandası yaptıkları için,sabahlara kadar reklamlarla,afişlerle,pankartlarla,cadde süslemeleriyle,bildirilerle uğraştıkları için ,taraftarları sağ salim götürüp getirdikleri için teşekkür ederiz.Siz değerli halkımızın bilmesini isteriz ki bizler 1 günlük taraftar değiliz ! Armaya sevdalı taraftarlarız ve bizleri ayakta tutan sizlerin umududur sizlerin gözlerindeki inanç,kalbinizdeki saflıktır.Sakın ola ki yılmayın ! Direnin ! Güneşli gûnler yakındır !Hiç bir kuvvet memleketine sevdalı taraftarı yıldıramayacaktır ! Ağrı Spor sizlerindir ! Ağrı Sporumuz Halkındır ! Son olarak şunları belirtmek isteriz ki haftaya oynanacak Artvin Hopa Spor maçına daha sağlam daha diri gideceğiz.Allah yar ve yardımcımız olsun.Bizler verdiğimiz sözü tutacağız o kupayı getirip Umut'la,Dicle'ye vereceğiz ki kabirlerinde rahat uyusunlar ! BAŞKA AĞRI YOK ! O KUPA GELECEK UMUT'LA DİCLE'YE GİDECEK !” ifadeleri ile basın bültenini sonlandırdılar.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.