Baldur's Gate 3 Mod nedir? Çapraz Platform desteği olacak mı?

Baldur's Gate 3 Mod nedir? Çapraz Platform desteği olacak mı?
Baldur's Gate 3, mod desteği konusunda önemli bir adım atmaya hazırlanıyor. Oyunun yapımcısı olan Larian Studios, oyunculara resmi mod desteği sunmayı planlıyor.

Baldur's Gate 3, mod desteği konusunda önemli bir adım atmaya hazırlanıyor. Oyunun yapımcısı olan Larian Studios, oyunculara resmi mod desteği sunmayı planlıyor. Ancak bu sadece PC oyuncularını değil, aynı zamanda PlayStation 5 ve Xbox konsolları kullanıcılarını da kapsayacak şekilde çapraz platform desteğiyle birleştiriliyor.

Michael Douse, Larian Studios'un yayıncılık direktörü, mod desteğinin bu yıl içinde piyasaya sürüleceğini duyurdu. Douse, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Genellikle hazır olana kadar bir şeyler hakkında konuşmayız, ancak okumuş olabileceğiniz gibi, bir istisna yapıyoruz. Yılın ilerleyen dönemlerinde yayınlanacak mod desteği için sağlam bir çapraz platform planı üzerinde çalışıyoruz. Modlama topluluğumuzu seviyoruz ve onları desteklemek istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Bu adım, Baldur's Gate 3'ün oyun deneyimini daha da genişletirken, oyunculara daha fazla seçenek sunmayı amaçlıyor. Mod desteğinin çapraz platform olması, PlayStation 5 ve Xbox Series X|S kullanıcılarının da modlardan yararlanabilmesini sağlayarak oyun deneyimini daha eşit hale getirecek.

Şu anda modlar yalnızca PC oyuncuları için mevcutken, Larian Studios'un bu planı, konsol kullanıcılarının da mod dünyasına adım atmasını sağlayarak oyunun geniş bir oyuncu kitlesine ulaşmasına olanak tanıyacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.