Bakan Koca: "Ağrı'da vakalar yüzde 75 oranında düştü"

Bakan Koca: "Ağrı'da vakalar yüzde 75 oranında düştü"
Erzurum'da gazetecilerle bir araya gelen Sağlık Bakanı Koca, Ağrı'da korona virüse yönelik yaşanan gelişmeler ve yapılan çalışmalar hakkında önemli bilgiler paylaştı.

Erzurum'da bir dizi ziyarette bulunan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Ağrı'nın da aralarında bulunduğu 8 ilde yürütülen çalışmalar ve yaşanan gelişmeler hakkında basın toplantısı düzenledi. Ağrı, Erzurum, Iğdır, Kars, Ardahan, Erzincan, Tunceli, Bingöl ve Türkiye genelindeki korona virüs vakalarına ilişkin bilgi vermek için düzenlediği basın toplantısında konuşan Bakan Koca, Ağrı'da yaşanan gelişmeler ve yürütülen çalışmalar hakkında da bilgi verdi.
Ağrı'da vaka sayılarında yüzde 75 oranında düşüş yaşandığını belirten Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, filyasyon ekibinin sayısını da 70 çıkardıklarını söyledi. 60 yaş üstü vatandaşların hastalığa yakalanma oranlarının önemli bir gösterge olduğunu dile getiren Bakan Koca, Ağrı'da 60 yaş üstü vatandaşların hastalığa yakalanma oranının aynı yaş grubuna oranla 3 katı arttığını ifade etti.
Ayrıca Koca, Ağrı Fizik Tedavi Hastanesi'nin yapımının sürdüğünü, Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'nin ise tamamlanarak gelecek yıl hizmete açılacağını sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.