Aydın Ağrı’da Kadınlar için Kooperatif kuracak

Aydın Ağrı’da Kadınlar için Kooperatif kuracak
AK Parti Ağrı Belediye Başkan Adayı Mehmet Salih Aydın, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde Kadınlarla ilgili projesini açıklayarak tüm kadınları sosyal hayata dahil edeceklerini söyledi.

Ağrı’da yoğun bir şekilde seçim çalışmalarını sürdüren Başkan Adayı Mehmet Salih Aydın, esnaf ve aile ziyaretlerine devam ediyor. Ağrı’da kadınlarla bir araya gelen Başkan Adayı Aydın ilk projesini burada kadınlara açıkladı. Ağrı Belediye Başkanı seçilmesi halinde Ağrı’da kadınları sosyal hayata dahil etmek için Kooperatif projesini hayata geçireceklerini belirten Aydın “Kuracağımız Kadın Kooperatifi ile kadınlarımız evlerinde üretim yapacak ve bu malların tamamını Ağrı Belediyesi olarak biz alacağız. Kadınlarımızın üretime teşviki için üretilen tüm mallara biz talibiz. Kadınlarımız bu sayede evlerinde çalışma fırsatı bulacak ve aile bütçelerine katkıda bulunacaklar” dedi.

aydin1.jpg

Her eve maddi bir girdi olacak

Türkiye’nin en fakir illerinden biri olan Ağrı’da vatandaşların emeklerini ve mücadelelerini çok iyi bildiğine vurgu yapan Başkan Adayı Aydın “Kadınlarımızın aile bütçelerine katkıda bulunmak için zorlandıklarını biliyoruz. Çocuklarını bırakamadığı için çalışamayan annelerimiz, bacılarımız var onları da çok iyi biliyorum ve anlıyorum. Bu yüzden kuracağımız kooperatif ile annelerimiz, kardeşlerimiz evlerinde çalışarak aile bütçelerine katkı da bulunacaklar. Üretilen tüm malların garantörü Ağrı Belediyesi olacak. Bu şehri birlikte yöneteceğiz” ifadelerini kullandı.

aydin2-001.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.