"Ağrı eski Ağrı değil"

"Ağrı eski Ağrı değil"
AK Parti Ağrı Belediye Başkan Adayı Mehmet Salih Aydın, Ağrı’da oy kullandıktan sonra taşımalı oy iddialarına yanıt verdi.

AK Parti Ağrı Belediye Başkan Adayı Mehmet Salih Aydın, Ağrı’da oy kullandıktan sonra taşımalı oy iddialarına yanıt verdi.

Ağrı merkez Ali Yerlikaya İlköğretim Okulu’nda eşi ile birlikte oyunu kullanmaya gelen Mehmet Salih Aydın, tüm vatandaşlarla selamlaştıktan sonra oyunu kullandı. Okul çıkışı basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Aydın “Okullarımızı gezerek herkese kolaylıklar diliyoruz. Birileri gibi tehdit ve baskı yapmıyoruz. Şuanda birileri okullara baskın yaparak görevlileri tehdit ediyorlar. Bu kaybetmişligin göstergesidir. Elbette görevli gelen arkadaşlarımız oyunu kullanacaktır. Burası bir hukuk devleti ve seçmen kâğıtları askıya çıktığında bu işler karara bağlanır.

tek.jpg

Okulları basarak baskı yapıyorlar, görevlileri tehdit ediyorlar. Bu siyaset Ağrı’da tükendi. Avukatları ve görevlileri tehdit edenler tükendiler. Sağduyu çağrısında bulunuyoruz. Bağırmakla, çağırmakla birşey tutturamazsınız. Bu kaybetme psikolojisinin eseri. Halkın iradesi neyse baş göz üstünde. Baskı ve şovmenlik ve gösterişten uzak duralım. Ağrı halkı sağduyuludur. Gerekeni yapacaktır” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Çetin Baydar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.