Avrupa Boks Şampiyonası için Ağrı'dan milli boksörler seçildi

Avrupa Boks Şampiyonası için Ağrı'dan milli boksörler seçildi
Ağrılı Ömer Gökçe ve Mir Boran Yıldırım, Romanya'da düzenlenecek Avrupa Boks Şampiyonası için milli boksörler olarak seçildi. Şampiyona 19-31 Temmuz 2023 tarihleri arasında gerçekleşecek.

Ağrılı Ömer Gökçe ve Mir Boran Yıldırım, Romanya'da düzenlenecek Avrupa Boks Şampiyonası için milli boksörler olarak seçildi. Şampiyona 19-31 Temmuz 2023 tarihleri arasında gerçekleşecek. Abdullah Ömer Gökçe, Sakarya'da yapılan Yıldız Erkekler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası'nda 63 kiloda Türkiye Şampiyonu oldu ve Mir Boran Yıldırım ise 54 kiloda Türkiye Şampiyonu oldu. Bu başarılarıyla Ağrı'ya büyük bir gurur yaşattılar. 

"Hedef Avrupa Şampiyonluğu"

19 Temmuz 2023 tarihinde Romanya'da başlayacak olan Avrupa Şampiyonasında, Milli takım kampında hazırlıklarını tamamlayan sporcular Ağrı ilini ve Türkiye'yi temsil edecekler. Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan bir açıklamada, "Sporcularımız Mir Boran Yıldırım ve Abdullah Ömer Gökçe'yi, antrenörleri İsmet Sarı ve Volkan Sarı'yı tebrik ediyoruz ve Avrupa Şampiyonası için başarılar diliyoruz" ifadeleri kullanıldı.

whatsapp-image-2023-07-18-at-13-40-33.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.