ATSO’da düğüm çözülüyor!

ATSO’da düğüm çözülüyor!
16 Ekim tarihinde yapılan Ağrı Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde yapılan itirazlar sonucu YSK’nın son kararı bekleniyor.

Yeşil ve Kırmızı listelerin yarıştığı ve her iki grubunda 5’er meslek komitesini aldığı seçimler sonrası başkan Mehmet Erat tarafından vergisi kapalı olduğu halde oy kullanan bir çok kişinin olduğu tespit edilmiş ve Yüksek Seçim Kuruluna gidilmişti. Ağrı’da ki ret kararının ardından umutlarını Ankara’ya taşıyan Erat’ın bu hafta içinde kesin kararı alması bekleniyor. YSK’nın kanuna aykırı karar verildiğini duyurduğu itirazı Ağrı İl Seçim Kurulu ikinci kez ret etmişti. Son kararı yine Yüksek Seçim Kurulu verecek. Yapılan itiraz sonucu İnşaat grubunun yada tüm grupların iptal edilmesi bekleniyor. Kararın en geç Çarşamba günü verileceği belirtiliyor.

Adalet beklediklerini belirten Başkan adayı Mehmet Erat “Hiç kimseden bir beklentimiz yok tek isteğimiz kimsenin müdahale etmediği bir karar. Adaletin tecellisini istiyoruz. Elimizdeki deliller ve emsal kararlar seçimin yenileneceği yönünde. Umarım kimsenin etkisi olmadan adalet yerini bulur” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.