ASKF’den Diyadin Kaymakamı Alper Balcı’ya hayırlı olsun ziyareti

ASKF’den Diyadin Kaymakamı Alper Balcı’ya hayırlı olsun ziyareti
Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu(ASKF) Diyadin Kaymakamı Alper Balcı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Askf Başkanı Erkan Kösedağ, Başkan Yardımcıları Nejdet Çiftçioğlu ve Halim Yakut’u makamında kabul eden Alper Balcı, sivil toplum örgütlerinin, insan odaklı yönetim anlayışında önemli olduğunu dile getirdi. Balcı, Diyadin ilçesinde insan odaklı bir yönetim anlayışı sergileyeceklerini söyledi.

On yıl önce Ağrı’da görev yapmıştı

Ağrı’yı çok sevdiğini, on yıl öncesinde Ağrı’da Vali Yardımcılığı görevinde bulunduğunu söyleyen Balcı “ Ben buradan on yıl önce ayrıldığımda, bir çok dostu, arkadaşı ve Ağrılıyı geride bıraktım. Sonrasında Doğu ve Güneydoğu’da uzun süre görev yaptım. Vali Yardımcılığı görevim sırasında Diyadin ilçesinde hem vekâleten kaymakamlık yaptım, hem de ziyaretler gerçekleştirdim. Diyadin, gerek tarım, turizm, madencilik gibi ekonomik anlamda, gerekse nitelikli insan kaynağı anlamında potansiyeli yüksek bir ilçe. Bu sebeple önceliğimiz ilçenin gerek insan gerekse ekonomik potansiyelinden yararlanarak gelişiminin önünü açmak olacaktır.” dedi.

Sporun birleştirici rolünden faydalanacağız

Sporun kaynaştırıcı ve birleştirici rolünden faydalanacaklarını da belirten Balcı, “ Amatör Futbol Liglerine Covid-19 salgını sebebi ile ara verilmiş durumda. İlçemizde iki futbol kulübü bulunuyor. Liglerin yeniden başlaması durumunda, bu iki kulübümüzle oturup ne yapabileceğimizi konuştuktan sonra spor konusunda ne yapacağımıza karar vereceğiz. Bunun yanı sıra Halk Eğitim Merkezli açılmış olan spor kursları bulunuyor. Bunları da inceleyerek, önümüzdeki aylarda çocuklarımızın ve gençlerimizin sporla tanışmalarını ve kendilerini geliştirmelerine olanak tanıyacağız dedi.

whatsapp-image-2021-01-24-at-11.36.02.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir