Artemis Halı Halka Arz Kaç Gün Sürecek?, Kaç Lot Verecek?

Artemis Halı Halka Arz Kaç Gün Sürecek?, Kaç Lot Verecek?
Artemis Halı Halka Arz Kaç Gün Sürecek?, Kaç Lot Verecek? Cevapları ve Çok Daha Fazlası Bu Haberimizde...

Artemis Halı, halka arz sürecini başlattı: Nasıl bir dağıtım yapılacak, kaç gün sürecek?

İstanbul, 27 Şubat 2024 - Türkiye'nin önde gelen halı üreticilerinden biri olan Artemis Halı, halka arz sürecini başlattı. Şirketin halka arzı, yatırımcılar arasında büyük bir ilgiyle karşılandı. İşte Artemis Halı halka arzıyla ilgili detaylar:

Halka arz süreci ne zaman ve ne kadar sürecek?

Artemis Halı'nın halka arzı, iki gün boyunca gerçekleştirilecek. Talep toplama süreci, 27-28 Şubat 2024 tarihlerinde, her gün saat 10:30 ile 13:00 arasında yapılacak. Bu süre zarfında yatırımcılar, hisse senetlerine taleplerini iletebilecekler.

Hisse senetlerinin fiyatı ve dağıtımı nasıl olacak?

Artemis Halı'nın halka arz fiyatı, 25,35 TL olarak belirlendi. Şirketin halka açıklık oranı ise yüzde 25,37 olarak açıklandı. Toplamda 507 milyon TL büyüklüğünde bir halka arz gerçekleştirilecek. Şirket, halka arz süreci kapsamında 20 milyon lot dağıtacak.

Dağıtım, katılımcı sayısına göre farklılık gösterecek. Örneğin, 2.1 milyon katılımcıya 10 lot tahsis edilecekken, 4.9 milyon katılımcıya 4 lot tahsis edilecektir. Dağıtımın eşit ya da oransal olarak yapılacağı belirtilmedi.

Hangi bankalar başvuruları alacak?

Artemis Halı'nın halka arzı, İnfo Yatırım Menkul Değerler A.Ş. liderliğindeki bir konsorsiyum tarafından gerçekleştirilecek. Halka arz başvuruları, Borsa İstanbul'da işlem yapmaya yetkili tüm banka ve yatırım kuruluşları tarafından kabul edilecektir.

Sonuç olarak, Artemis Halı'nın halka arzı büyük bir ilgiyle karşılanıyor. Yatırımcılar, halka arz süreci boyunca hisse senetlerine taleplerini ileterek bu fırsattan yararlanabilecekler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.