Arka Sokaklar'da Heyecan Durdurulamıyor! Arka Sokaklar 671. bölüm tek parça full izle!

Arka Sokaklar'da Heyecan Durdurulamıyor! Arka Sokaklar 671. bölüm tek parça full izle!
Arka Sokaklar 671. bölümü Kanal D ekranlarından 19 Nisan 2024 Cuma günü yayınlandı. Dizinin yeni bölümü yayınlanır yayınlanmaz internete yüklendi. Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde.

Kanal D'de her cuma akşamı yeni bölümleriyle izleyiciyi ekrana kilitleyen Arka Sokaklar, 671. bölümüyle 19 Nisan 2024 Cuma günü yine nefes kesici bir aksiyona sahne oldu. Peki bu bölümde neler yaşandı?

670. Bölümde Neler Oldu?

Geçen haftaki bölümde ekip, Rus bürokrata yapılacak suikastı engellemek için harekete geçmişti. Ekip, İstanbul'a konferans vermek için gelen Ivan Nazımovıc'i koruma altına almıştı.

Bununla birlikte, bir asker uğurlama töreninde rastgele bir kurşunla kızını kaybeden Kazım isimli bir adam intikam peşindeydi. Kazım, ilginç bir planla intikamını almaya çalışıyordu.

Mahallede ise Melahat, bu sefer de kasap Rafet'e sığınmıştı. Ünal rahat bir nefes alırken, Şule ise İpek'in abisi Berkecan'a ilgi duymaya başlamıştı. Bu durumdan haberdar olan Haydar ise oyunu bozmaya kararlıydı.

671. Bölümde Neler Olacak?

Fragmandan yola çıkarak 671. bölümde de heyecanın dorukta olacağını tahmin edebiliriz. Peki ekip, Rus bürokrata yapılacak suikastı engelleyebilecek mi? Kazım'ın intikam planı ne olacak? Melahat bu sefer yakalanacak mı? Şule ve Berkecan arasında bir aşk filizlenecek mi? Haydar, Şule'yi Berkecan'dan uzak tutabilecek mi? Tüm bu soruların cevapları 671. bölümde.

ARKA SOKAKLAR YENİ BÖLÜM İZLE

Arka Sokaklar dizisinin Kanal D'de 19 Nisan günü yayınlanan 670. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link aşağıdadır...

ARKA SOKAKLAR 671. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.