Arçelik'in adı değişti mi? Arçelik'in yeni adı BEKO mu oldu?

Arçelik'in adı değişti mi? Arçelik'in yeni adı BEKO mu oldu?
Arçelik'in adı değişti mi? Arçelik'in yeni adı BEKO mu oldu?

Arçelik'in Adı Değişti mi? Beko Markasıyla Yeniden Tanıtım Türkiye'nin önde gelen markalarından Arçelik, globalleşme stratejisi doğrultusunda Avrupa'da artık Beko ismiyle faaliyet gösterecek. Peki, Arçelik'in adı resmen değişti mi? İşte, Arçelik'in yeni adı BEKO mu oldu sorusunun cevabı ve detayları...

Arçelik'in Kurumsal Markası Beko Olarak Tanıtılacak Koç Grubu'nun öncü markalarından Arçelik, globalleşme hedefleri doğrultusunda Avrupa'da artık Beko ismiyle yoluna devam edecek. Bu önemli değişiklikle ilgili olarak Arçelik A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) resmi bir bildirimde bulundu. Bu bildirime göre, Türkiye dahil tüm coğrafyalarda Arçelik'in kurumsal markası Beko olarak kullanılacak ve bu sayede tüm dünyadaki çalışmalar ve operasyonlar tek bir çatı altında toplanacak.

Beko Markası: Global Bir Başarı Hikayesi Beko, dünya çapında 57 ülkedeki iştirakleriyle 55.000'den fazla çalışanıyla faaliyet gösteren bir markadır. 13 farklı ülkede 45 üretim tesisi bulunan Beko, 22 ürün markasıyla global olarak faaliyet göstermektedir. Arçelik, Beko, Whirlpool, Grundig, Hotpoint, Arctic, Ariston, Leisure, Indesit, Blomberg gibi markalarla tanınan Beko, global pazarda önemli bir konuma sahiptir. Bu değişimle birlikte, Arçelik'in Türkiye'deki faaliyetleri Arçelik Pazarlama A.Ş. aracılığıyla, yerel değer yaratan tüm markalarıyla birlikte devam edecek.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.