Anne ve Babasını karşısında gören öğretmen, gözyaşlarını tutamadı

Anne ve Babasını karşısında gören öğretmen, gözyaşlarını tutamadı
Ağrı’da görev yapan Arapça öğretmeni Şefika Altınsoy, İl Milli Eğitim Müdürlüğünce kendisi için hazırlanan sürpriz öğretmenler günü kutlamasında, karşısında anne ve babasını görünce gözyaşlarını tutamadı

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürlüğü 24 Kasım Öğretmenler Günü için mesleğe yeni atanmış Ağrı Necip Fazıl Kısakürek İmam Hatip Anadolu Lisesi’nde Arapça öğretmeni olan Şefika Altınsoy için unutulmayacak bir sürpriz yaptı.

Ağrı’ya bu yıl atanan Öğretmen Şefika Altınsoy için Öğretmenler Günü Sürprizi yapmak isteyen Ağrı İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Birimi ekibi, yaklaşık bir ay önce Altınsoy’un memleketi Aksaray’daki anne ve babası ile iletişime geçti. Bunun üzerine Öğretmenler Günü kutlaması için Ağrı’ya gelip İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek’in misafiri olan Altınsoy’un anne ve babası, Müdür Kökrek ile birlikte kızlarının görev yaptığı ve öğretmenler gününde nöbetçi öğretmen olduğu okula geldi. Bu esnada hiç beklemediği bir anda karşısında duran arabadan inen annesini görünce kısa bir şok geçiren Altınsoy, okuldaki diğer öğretmen ve öğrencilerin alkışları arasında annesinin boynuna sarılırken gözyaşlarını tutamadı. Ardından babasına sarılan Altınsoy, kendisi için hazırlanan sürprizden dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.

‘Bana unutamayacağım bir anı bıraktılar’

Kendisi için yapılan sürprizden dolayı duyduğu mutluluğun gözlerinden okunduğu Öğretmen Şefika Altınsoy gazetecilere yaptığı açıklamasında: “Milli Eğitim Müdürüme, okul Müdürüme, bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Bana unutamayacağım bir anı bıraktılar. Çok heyecanlıyım. Buraya eylül ayında yeni atandım. Bu sürpriz karşısında çok mutlu oldum. Duygularımı anlatamıyorum. Bunu hiç beklemiyordum. Tamamen sürpriz oldu. Anne ve babam mesaj olarak kutladılar ama bunu hiç düşünmedim. Çok mutlu oldum. Çok duygulandım. İlk görünce inanamadım. O kadar güzel bir duygu ki çok gururluyum.” Dedi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğünce hazırlanan sürprizin kızları kadar kendilerini de çok mutlu ettiğini dile getiren anne Fadime Altınsoy ile baba Mehmet Akif Altısoy da İl Milli Eğitim Müdürü Kökrek’e ve sürprizi hazırlayan ekibe teşekkür ederek mutluluklarını dile getirdi.

‘Biz bütün öğretmenlerimizin yanındayız’

Yapılan sürpriz öğretmenler günü kutlamasının ardından okuldaki diğer öğretmenlere de çiçek verip öğretmenler gününü kutlayan İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek ise açıklamasın: “ Bir ay önce ailemizle irtibata geçtik. Ailemiz dün geldi. Öğretmenevimizde misafirimiz oldular. Bu günde öğretmenler günü münasebeti ile öğretmenimize unutamayacağı bir sürpriz yapmak istedik. Biz Milli Eğitim Müdürlüğü olarak tüm öğretmenlerimizin yanındayız. Anne ve babaları hiç merak etmesinler. Biz bütün öğretmenlerimizin yanındayız. Bütün ihtiyaçlarında yanlarındayız. Ben buradan başta Ağrı’da görev yapan ve diğer bütün öğretmenlerimizin gününü kutluyorum. “ ifadelerini kullandı.

Okul öğrencileri ve öğretmenleri yapılan kutlamanın ardından okulda düzenlenen müzik programında, öğrenci ve öğretmenler tarafından seslendirilen türküler eşliğinde eğlendi.

whatsapp-image-2021-11-24-at-14-45-47-1.jpegwhatsapp-image-2021-11-24-at-14-45-47-4.jpegwhatsapp-image-2021-11-24-at-14-45-47-3.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.