Ankara iftar çadırı nerede 2024?

Ankara iftar çadırı nerede 2024?
11 ayın sultanı Ramazan bereketi ile geldi. Rahmet ve yardımlaşma ayı olan Ramazan ayında oruç tutanlar için iftar çadırları da yurdun pek çok noktasında vatandaşlara hizmet veriyor. Ankara'da da ilçe belediyeleri ve Ankara Büyükşehir Belediyesi organizas

Başkent Ankara'da Ramazan ayı büyük bir coşkuyla karşılandı. Milyonlarca kişi ilk sahuruna kalkarak oruç tutmaya başladuı. Ankara'da vatandaşlar iftar çadırlarının nerede olduğu sorusuna yanıt aramaya başladı. Peki Ankara iftar çadırı nerede 2024? Çankaya, Keçiören, Yenimahalle, Mamak, Etimesgut, Sincan, Altındağ iftar çadırı nerede kuruldu? soruları Ankaralılar tarafından sıkça soruluyor.

ANKARA İFTAR ÇADIRI NEREDE 2024?

Ramazan ayı ile birlikte pek çok ilimizde iftar çadırları da kuruldu. İstanbul gibi Ankara'da ilçe belediyeleri ve Büyükşehir Belediyesi organizasyonunda iftar çadırlarının kurulması bekleniyor. Geçtiğimiz yıllarda Ankara'da Çankaya, Mamak, Keçiören, Yenimahalle, Mamak, Etimesgut, Sincan, Altındağ gibi belediyer iftar çadırlarını deprem bölgesine göndermişti. 2024 yılı iftar çadırı hakkında detaylı bilgi henüz gelmedi. Ankara'da iftar çadırlarının nerede olduğu konusunda bilgi için 153 Çözüm Merkezi ve 0312 153 00 00 Whatsapp İletişim Hattı'ndan bilgi alabilirsiniz.

2024 ÇANKAYA İFTAR ÇADIRI NEREDE?

Çankaya Belediyesi iftar çadırını 2024 yılında Cebeci Cami önüne ve Öveçler’de Huzur Kapalı Pazar Yeri yanında kuracak. Vatandaşlarla 11 Mart 2024’te ilk iftar yapılacak. Bu çadırlarda binlerce kişiye ücretsiz iftar yemeği servisi yapılacak.

MAMAK BELEDİYESİ RAMAZAN İFTAR ÇADIRI 2024

Mamak iftar çadırı hakkında internette detaylı bilgi bulunmuyor. Mamak Belediyesi ile irtibata geçerek iftar çadırı hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.