Android Oyun Club Poppy Playtime Chapter 1

Android Oyun Club Poppy Playtime Chapter 1
Poppy Playtime Chapter 1 v1.04 FULL APK, macera, korku ve gizem türündeki oyunları sevenler için MOB Games firması tarafından geliştirilen popüler bir Android oyunudur.

Oyuncular, mahsur kaldıkları oyuncak fabrikasında kaçmaya çalışırken çeşitli bulmacaları çözmeye ve tehlikelerden kaçmaya çalışırlar.

Poppy Playtime Chapter 1 v1.04 sürümünde yapılan güncellemelerle birlikte oyunda birçok hata düzeltilmiş ve desteklenen cihaz sayısı artırılmıştır. Oyunun grafikleri üç boyutlu ve ses kalitesi oldukça iyi düzeydedir. Oyuncular, kontrolü çift parmakla sağlayabilirler ve STEAM platformundan mobil cihazlara geçiş yapmış bir oyun olduğu belirtilmektedir.

Oyundaki amaç, oyuncuların kilitli kapıları açmak, ipuçlarını takip etmek ve oyuncak fabrikasından kaçmaya çalışmaktır. Poppy Playtime Chapter 1 Play Store'da 40.99TL fiyatla sunulmaktadır.

Görüntüler: (Oyunun ekran görüntüleri buraya eklenebilir.)

Kurulum: Oyuncular, Poppy Playtime Chapter 1 v1.04 FULL APK dosyasını indirip kurduktan sonra oyuna giriş yapabilirler.

İndirmeler Hakkında Bilgilendirme:

  1. Cloud.mail.ru üzerinden dosya indirirken sorun yaşayanlar, aşağıdaki videoyu izleyerek alternatif indirme yöntemlerini öğrenebilirler.
  2. İndirme sırasında "Bilinmeyen bir hata nedeniyle xxxx-androidoyunclub.apk dosyası indirilemedi." hatası alanlar, sayfayı yenileyip tekrar deneyebilirler.
  3. Bazı cihazlarda "Dosya Açılamıyor" hatası alanlar, dosya yöneticilerini kullanarak indirilenler veya download klasöründen dosyayı açabilirler.

Poppy Playtime Chapter 1, heyecan verici bir macera ve korku deneyimi sunan popüler bir Android oyunudur. Oyunu deneyenler, bulmacaları çözme ve tehlikelerden kaçma becerilerini test edebilirler.

(HABER MERKEZİ)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum