Android oyun club minecraft 1.20

Android oyun club minecraft 1.20
Minecraft v1.20.60.20 FULL APK, MOJANG firması tarafından geliştirilen ve Android platformunun popüler oyunlarından biri olan açık dünya, hayatta kalma ve macera türündeki oyunları sevenler için tasarlanmıştır.

Bu oyun, oyuncuların kontrolünü sağladığı küp karakterle bir evren inşa etmelerini, yeni bölgeleri keşfetmelerini ve düşmanlarla mücadele etmelerini amaçlar. BETA sürümünde sunulan bu versiyonda, Breeze eklendi ve bazı bloklardaki hatalar düzeltildi. FİNAL sürümü ise yakında çıkacak ve geliştirmeler devam etmektedir. Detaylı bir craft sistemi, köylüler, canavarlar, hayvanlar ve daha fazlası oyunun sunduğu özellikler arasındadır. Grafikleri 3D olan oyunun ses kalitesi yüksektir ve çift parmakla kontroller sağlanabilir. Minecraft, Play Store'da 229.99 TL karşılığında sunulmaktadır ve 4.940.000'den fazla indirilmiştir. Oyun, TÜRKÇE dil desteğiyle kullanıcıların hizmetindedir.

[BETA] Minecraft v1.20.60.20 FULL APK İNDİR – 946MB

[BETA] YEDEK LİNK

[FİNAL] Minecraft v1.20.41.02 FULL APK İNDİR – 932MB

[FİNAL] YEDEK LİNK

KURULUMU Minecraft Pocket Edition v1.20.60.20 FULL APK dosyasını indirin ve kurulumunu gerçekleştirin. Oyuna giriş yapabilirsiniz.

ÖLÜMSÜZLÜK HİLESİ YOKTUR.

Ayrıştırma hatası düzeltildi.

Minecraft Pocket Edition v1.0.5.0 sürümünde eklenen Command Block kullanabilmek için yazışma kısmına “/give @p command_block 64” yazarak bloğu envanterinize ekleyebilirsiniz.

UYARI: Oyunun en yeni özelliklerinden yararlanmak için, yeni bir dünya oluştururken veya mevcut dünyanızı düzenlerken, yan menüdeki "oluştur" butonunun altındaki "oyun" bölümünden aşağıya inip Denemeler bölümü altındaki özellikleri etkinleştirmeniz gerekmektedir.

Harita oluştururken "can’t be opened" hatası alıyorsanız, oyunun ayarlar kısmında profil sekmesine gelin ("Settings / Profile") ve "File Storage Location" bölümünü "External" olarak seçin. Oyunu kapatıp tekrar açın, sorun giderilecektir.

UYARI: Oyunun başlangıçta kapanıyorsa, games/com.mojang/minecraftpe/ klasöründeki dosyaları silin ve oyunu yeniden başlatın. Büyük olasılıkla sorunsuz çalışacaktır.

UYARI: minecraftWorlds klasörünü kesinlikle silmeyin, aksi halde oluşturduğunuz tüm Minecraft evrenleri kaybolabilir.

(HABER MERKEZİ)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum