Altın Portakal Sinema Tırı yolculuğuna başlıyor

Altın Portakal Sinema Tırı yolculuğuna başlıyor
Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın katkılarıyla 3-10 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek 57. Antalya Altın...

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın katkılarıyla 3-10 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek 57. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin habercisi Altın Portakal Sinema Tırı, bugün yolculuğuna başlıyor. Altın Portakal Sinema Tırı'nda, 4 Ekim'e dek 19 ilçede, "Babam", "Maide'nin Altın Günü", "Kirpi Latte ve Büyülü Taş" ile "Kuzular Firarda: Uzay Parkı" filmleri ücretsiz olarak gösterilecek.

Antalyalıları 3 Ekim'de başlayacak festivalin coşkusuna hazırlayacak Altın Portakal Film Tırı'nda; yönetmenliğini Nihat Durak'ın yaptığı, usta oyuncu Çetin Tekindor'un başrolünde olduğu "Babam" ve Caner Özyurtlu'nun yönettiği, başrolünde Ezgi Mola'nın yer aldığı "Maide'nin Altın Günü" filmlerinin yanı sıra, minik sinemaseverler için de "Kirpi Latte ve Büyülü Taş" ile "Kuzular Firarda: Uzay Parkı" adlı canlandırma filmleri gösterilecek.

Akseki, Aksu, Alanya, Demre, Döşemealtı, Elmalı, Finike, Gazipaşa, Gündoğmuş, İbradı, Kaş, Kemer, Kepez, Konyaaltı, Korkuteli, Kumluca, Manavgat, Muratpaşa ve Serik ilçelerinde gerçekleşecek gösterimler ücretsiz izlenebilecek.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in başkanlığını yaptığı 57. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin idari direktörlüğünü Cansel Çevikol Tuncer, yönetmenliğini Ahmet Boyacıoğlu, sanat yönetmenliğini Başak Emre üstleniyor.

Kaynak: İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir