AK Parti’de adayı belirleyecek komisyonlar kuruldu

AK Parti’de adayı belirleyecek komisyonlar kuruldu
AK Parti’de aday belirleme noktasında son düzlüğe girildi. Kurulan komisyonlar aday adaylarını dinleyerek raporlarını oluşturacaklar.

AK Parti'de belediye başkanlığı seçimleri öncesinde haraketlik devam ediyor. Aday adaylarını dinleyecek ve belirli sayıda kişiyi Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın önüne sunacak komisyonlar kurularak aday adaylarını araştırmaya başladılar.

Aralarında Ağrı adaylarının da olduğu Ağrı merkez ve ilçe Belediye Başkan Adaylarının açıklanacak ilk grupta yer alması bekleniyor.

Aday belirleme çalışmalarında temayül yoklaması, anketler ve geçmiş seçim sonuçlarını bir arada değerlendirecek komisyon, ayrıca partinin Teşkilat Başkanlığı ve ilgili şehrin milletvekillerinin görüşlerini de dikkate alacak.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında belediye başkan adaylarını belirlemek için Aday Tespit Komisyonu oluşturuldu.

AK Parti'de 31 Mart 2024'te yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri'ne hazırlık sürüyor. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında belediye başkan adaylarını belirlemek için Aday Tespit Komisyonu oluşturuldu. İlk toplantısını 11 Aralık Pazartesi günü yapması beklenen komisyonda AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala ile Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz, Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir ve Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz da yer alıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.