AK Parti Ağrı Merkez İlçe Başkanı Yıldız, Görevini Teslim Aldı

AK Parti Ağrı Merkez İlçe Başkanı Yıldız, Görevini Teslim Aldı
AK Parti Ağrı Merkez İlçe Başkanı olarak seçilen Mehmet Nuri Yıldız, eski başkan Latif Birgül’den devraldığı görevine başladı.

Yeni görevine başlarken kendisine destek veren tüm yetkililere teşekkür eden AK Parti Ağrı Merkez İlçe Başkanı Mehmet Nuri Yıldız, görevini devraldığı Latif Birgül’e de yaptığı hizmetlerden dolayı minnettar olduğunu dile getirdi.

Görevine başlarken elinden gelen tüm hizmeti ve çabayı göstereceğini ifade eden Yıldız, yetkililere teşekkürlerini de dile getirerek şu ifadelere yer verdi:

“ Tensipleri ile şahsımı Merkez İlçe Başkanlığına uygun gören Genel Merkez Teşkilat Başkanımız ile Genel Merkez yetkilileri ile Genel merkezden kongremize iştiralarıyla teşrif eden, Disiplin Kurulu Başkanımız Sayın Ahmet Aydın, Koordinatörümüz Sayın Alaattin Parlak, Ağrı Milletvekilimiz Sayın Ekrem Çelebi, Ağrı Belediye Başkanımız Sayın Savcı Sayan, Ağrı İl Başkanımız Sayın Av. Abbas Aydın , Davadaşım Sayın Latif Birgül ile Kongremizde bizi yalnız bırakmayan İlçe Belediye Başkanlarıma, İlçe Başkanlarıma ,Kadın Kolları Başkanlarıma, Gençlik Kolları Başkanlarıma, İl Genel ve Belediye Meclis Üyesi arkadaşlarıma, teşkilatlardaki dava arkadaşlarım ile ulusal ve yerel basınımızın mümtaz temsilcilerine teşekkür eder ,saygılarımı sunuyorum. Şimdiye kadar bu görevi başarıyla sürdüren Sayın Latif Birgül Başkanıma ve yönetimine hizmetlerinden dolayı camiamız adına şükranlarımı sunuyorum, Son olarak bu hizmet yarışında emeğini yüreğini, gücünü ve desteğini verecek olan dostlarıma, dava arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum.”

whatsapp-image-2020-10-19-at-12.25.24.jpegwhatsapp-image-2020-10-19-at-12.25.24-(1).jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.