Ailesini Katleden Zanlı, Mağarada Yakalandı

Ailesini Katleden Zanlı, Mağarada Yakalandı
Adıyaman'ın Samsat ilçesinde meydana gelen korkunç bir olayda, Kasım Avcı isimli zanlı, ailesinden üç kişiyi öldürdü.

Zanlının eşi Tuğba Avcı, bacanağı Abidin Avcı ve Abidin Avcı'nın 9 yaşındaki oğlu Mustafa Avcı, Pazartesi gecesi evlerinde Kasım Avcı tarafından silahlı saldırıya uğradılar. Bu korkunç olayın ardından zanlı kaçarak saklandığı bir mağarada yakalandı.

Silah seslerini duyan vatandaşlar hemen durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Sağlık ekipleri olay yerine ulaştıklarında, Tuğba Avcı, Abidin Avcı ve Mustafa Avcı'nın hayatını kaybettiğini belirledi. İl Jandarma Komutanlığı ekipleri derhal zanlının yakalanması için çalışmalara başladı ve Taşkuyu köyü çevresinde geniş güvenlik önlemleri aldı.

Yapılan araştırmalar sonucunda, zanlının köy kırsalında bulunan bir mağarada saklandığı tespit edildi. Jandarma ekipleri operasyon düzenleyerek mağaraya baskın düzenledi ve Kasım Avcı'yı yakaladı. Avcı'nın ekili arazisinde yapılan aramada 1 tabanca ve 1 tüfek ele geçirildi. Zanlının yardım ve yataklık yaptığı iddia edilen 7 kişi de gözaltına alındı ve ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldü.

Bu korkunç cinayet olayı, Samsat ilçesinde büyük bir şok ve üzüntü yaratmıştır. İlgili makamlar, olayın ayrıntılarını araştırmak ve sorumluların adalet önüne çıkarılmasını sağlamak için çalışmalarını sürdürmektedir.

(HABER MERKEZİ)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.