Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Başvuru Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Başvuru Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Başvuru Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak? AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞI 8000 PERSONEL ALIMI SONUÇ EKRANI

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 8000 Personel Alımı Sonuç Ekranı: Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Başvuru Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın 8000 personel alımı ilanı, birçok adayın ilgi odağı oldu. Başvurusunu tamamlayan adaylar şimdi sonuçların açıklanmasını bekliyor. Peki, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı 2024 ne zaman duyurulacak? İşte detaylar.

Aile Sosyal Hizmetler Bakanlığı Başvuru Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı başvuru sonuçları henüz net bir tarih belirtilmeksizin bekleniyor. Bakanlık, destek personeli, aşçı, temizlik personeli, şoför, yaşlı ve çocuk bakıcısı, engelli bakıcısı, güvenlik görevlisi, büro personeli, tekniker, sağlık personeli, çocuk gelişimcisi, psikolog ve sosyal çalışmacı gibi çeşitli kadrolarda 8000 personel alımı gerçekleştirecek. Başvurular e-Devlet üzerinden alındı ve sonuçların nisan ayı başında açıklanması bekleniyor.

Aile Sosyal Hizmetler Bakanlığı Personel Alımı Değerlendirme Süreci

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın 8000 kişilik personel alımı için değerlendirme süreci belirlendi. Sözleşmeli personel başvuruları, KPSS puanlarına göre sıralanacak. Eğer KPSS puanları eşit ise, doğum tarihi ve mezuniyet tarihi öncelik sırasını belirleyecek faktörler olacak. Sonuçlar, resmi web sitesi olan www.aile.gov.tr üzerinden duyurulacak ve ayrıca yazılı tebligat yapılmayacak.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.