Ahmet Ercanlar kimdir?

Ahmet Ercanlar kimdir?
Spor gündeminde çarpıcı yorumları ile dikkatleri üzerine çeken Ahmet Ercanlar kimdir?

Ahmet Ercanlar, 1977 yılında Şanlıurfa'da doğmuş bir gazeteci ve yazardır. İstanbul Üniversitesi Gazetecilik Bölümü mezunu olan Ercanlar, gazetecilik kariyerine 1997 yılında Fanatik Gazetesi'nde stajyer olarak başlamıştır. Mesleki kariyeri boyunca Cine5, Star TV, CNN Türk, Habertürk, Skytürk ve Kanal 24 gibi önemli medya kuruluşlarında çalışmıştır.

2010 yılında Hürriyet Gazetesi'nde göreve başlayan Ercanlar, burada Fenerbahçe muhabiri olarak görev yapmış ve Mart 2019'da bu görevinden ayrılmıştır. Daha sonra Asist Analiz'de çalıştıktan sonra Sansürsüz Futbol adlı YouTube kanalını kurarak Fenerbahçe üzerine içerikler üretmeye başlamıştır. Ayrıca Haber Global'de Onur Tuğrul'un sunduğu Kontra programında yorumculuk yapmıştır ve şu anda TGRT Haber'de Stüdyo Futbol programında yorumculuk yapmaktadır.

Ahmet Ercanlar aynı zamanda yazar olarak da faaliyet göstermektedir. Bana Fenerbahçe'yi Anlat ve Ali isimli iki kitabı bulunan Ercanlar, spor gündemi ve özellikle Fenerbahçe konularında çarpıcı yorumları ve tespitleri ile dikkat çekmektedir.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.