Ağrıspor’dan siyasi adaylara sitem!

Ağrıspor’dan siyasi adaylara sitem!
Onvo Ağrıspor yaşadığı zor günler nedeni ile Ağrı’da yerel seçimler öncesi sahaya inen siyasilere ve bürokratlara sitemde bulundu.

Ağrıspor’un resmi sayfasında yapılan yazılı açıklamada, takımın ekonomik anlamda zor günler geçirdiğine vurgu yapıldı.

Kapımızı çalmayın!

Ağrıspor’un şehrin tanıtımına ve gençlerin kötü alışkanlıklarına karşı büyük çaba harcandığının belirtildiği açıklamada şu ifadelere yer verildi. “Bir ilde siyasetçinin görevi nedir ? neden aday olur? Soruyoruz! Şehrimizin ekonomik ve kültürel anlamda tek eğlencesi olan Ağrıspor her geçen gün kayboluyor. Biz bitince mi sesinizi çıkaracaksınız. Amacınızın ne bu ilin gençleri, sporu, ekonomik kalkınması olmadığını hepimiz biliyoruz. Bu camia günü geldiğinde tüm duyarsız siyasetçilere gerekli dersi verecektir. Onvo Ağrıspor’un bu çağrısına sitemine duyarsız ilgisiz kalacak hiç bir siyasetçi Ağrı sporun ve Ağrılı gençlerin kapısını çalmasın, bu kapı onlara kapalı olacaktır” denildi.

Umutlarımızı koruyalım

Ülkemizde yaşanan zor şartlardan Ağrıspor’un da etkilendiği ve ekonomik anlamda gittikçe kötü günler geçirdiklerini belirten Ağrıspor camiası açıklamasını şu sözlerle sonlandırdı “ Giderlerimizin geçtiğimiz sezonlara bakıldığında 10 kat arttığını görüyoruz. Bu zorluklar istemeyerekten olsa futbolculara yansıyor. Bunun sonucunda tabi ki kötü sonuçlar geliyor. Başarılı sonuçların alına bilinmesi için herkesi Onvo Ağrıspor’a destek vermeye davet ediyoruz. Bir ilin takımı gençlerin umudunu yok olmasın, gelin hep beraber ilimizin takımını yerden kaldıralım aksi takdirde herkes altında ezilecektir kim ne kadar Ağrı’yı Ağrılı gençleri seviyor göreceğiz. Derdiniz Ağrı mı caka atmak mı görme zamanı” ifadeleri kullanıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.