Ağrıspor’dan Mardinspor’a Cevap

Ağrıspor’dan Mardinspor’a Cevap
Ağrıspor yönetimi yaptığı yazılı açıklama ile Mardinspor yönetiminin iddialarına cevap verdi.

Geçtiğimiz hafta Mardinspor tarafından Ağrıspor’a yönelik eleştirilere Ağrıspor yönetimi adına Basın Sözcüsü Deniz Budak cevap verdi. Budak yaptığı açıklama da şu ifadelere yer verdi. “Hafta sonu deplasmanda kazanmış olduğumuz Bağlar Belediyespor maçını hazmedemeyen Mardin Büyükşehir Belediyespor , açılan puan farkını hazmedememiş ve başarımızı gölgelemek için oluşturduğu çamur deryasında bocalamaya başlamıştır. Battığı balçığı Ağrıspor’umuza da sıçratmaya çalışan Mardin Takımı, ligin başından beri yaratmaya çalıştığı kirliliği, son yapmış olduğu açıklama ile ayyuka çıkartmıştır. Sürekli teşvik ve şike ile gündeme gelen Mardin Büyükşehir Belediyespor, Ağrıspor’un başarısını sahada engelleyemez duruma gelmiş ve saldırgan tavrıyla ne yaptığını bilemez hale gelmiştir.

Sezonun ilk devresi sahamızda misafirperverce ağırladığımız ve sahadaki futbolumuzla futbol tabiri ile eze eze 2-0 yendiğimiz Mardin takımı ligdeki hedefine ulaşamayacağının bilincine varmış olmalı ki, daha önceki türevleri gibi yanlışa yanlış katmaktadır.
Daha önceki rakiplerimiz de aynı çamura batmış ve cevaplarını sahada almışlardır. Herkes şunu çok iyi bilmelidir ki AĞRISPOR hiç kimsenin yıpratacağı ya da masa başı oyunlarla devre dışı bırakacağı bir camia değildir. Bizleri kurbanlık koyun olarak görenler bir bir kurban olmuş ve yarattıkları kaosta yok olmuştur.
“Bizim büyüklüğümüz bazılarına korku salmaya devam ediyor” diyen rakibimize puan tablosunu hatırlatır, sezon sonunda da aynı hatırlatmayı yapacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın.

Türevlerini yene yene devre dışı bıraktığımız gibi, sizi de sportmenliğimizden ödün vermeden devre dışı bırakacağımızdan hiç şüpheniz olmasın. Ağrıspor güneştir, hepiniz gölgemizde aydınlanmaya devam edeceksiniz.Kamuoyuna saygılarımızla” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.