Ağrıspor’dan Ağrılı İşadamı Hasan İpek’e Ziyaret

Ağrıspor’dan Ağrılı İşadamı Hasan İpek’e Ziyaret
Bu yıl 3. Lig 2 grupta mücadele edecek olan Ağrıspor’da transfer tüm sürati ile devam ederken hedef 2. Lig olarak belirlendi.

Bu yıl şampiyonluğa oynayacak bir kadro için kolları sıvayan Ağrıspor Yönetimi, Ağrılı İşadamlarını ziyaret ederek destek turlarını sürdürüyorlar. Son olarak başarılı İşadamı Hasan İpek ile bir araya gelen Ağrıspor Kulüp Başkanı Mehmet Yıldırım, forma sponsorluğu ve transferlerle ilgili İpek’ten destek istedi. Fırsat buldukça Ağrı’ya geldiğini ve Ağrıspor’u takip ettiğini belirten İpek, yapacakları değerlendirme sonucunda kulübe dönüş yapacağını bildirdiği öğrenildi.

İşadamı Hasan İpek’e adının yazıldığı forma hediye eden Başkan Mehmet Yıldırım, ilgi ve alakasından dolayı kendisine teşekkür etti.

 

HASAN İPEK KİMDİR?

1967 yılında Ağrı’da doğan Hasan İPEK ailesine katkıda bulunmak için küçük yaşlardan itibaren çalışmaya başlamış azimli bir girişimcidir. Kısa zamanda ticaret hayatında başarılı olup farklı sektörlerde hizmet veren bir grup şirketinin temellerini atmıştır. 1980 yılından beri Rubenis markasıyla soğutma sistemleri sektöründe varlık gösteren Rubenis Grup, bünyesine Airking markasını da ekleyerek ısıtma&soğutma sistemleri sektöründe en fazla ürün satışı yapan firma olmuştur.

Rubenis markası uzun yıllardır yağmur ve bahçe şemsiyesi sektörlerinde de faaliyet gösteren gerek ürün çeşitliliği gerek ürün kalitesiyle sektörün trend belirleyicisi konumundadır.

Spor Dünyası Dış Tic A.ş. ise 2002 Dünya kupasında top ithalatıyla sektöre giriş yaptı, bugün ise 4500 farklı ürün çeşidiyle grup şirketlerine bağlı bir işletme olarak varlığını sürdürmektedir. Sporu tek tek ayırmayan, sporun bir bütün olduğuna inanan Hasan İPEK, atletizm alanından yüzme ürünlerine kadar her dalda hizmet veren dünya çapında bir spor firmasının sahibidir. Hasan İPEK başarısının sırrını azim, sabır ve çok çalışmak olarak ifade etmektedir. AR-GE ve iş geliştirmeye çok önem veren Spor Dünyası Dış Tic A.ş. teknolojik gelişmeleri yakından takip etmekte ve hızlı bir şekilde üretimlerinde uygulamaktadır. Spor Dünyası hem evrensel dili hem de anlamı olan Hattrick markasıyla global marka olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir. Hattrick sporla iç içe olan herkesi hedef almakta, müşteri odaklı bir pazarlama stratejisi uygulamaktadır. Hattrick insanları; herhangi bir yaş, cinsiyet, kültür ayrımı olmaksızın sadece ortak noktası spor olan herkesdir. Hattrick, Altis, Sportica, Buffalo, Lifefit markaları gerek duruşları gerekse kurumsal kimlikleriyle güçlü ve istikrarlı bir imajı olan Spor Dünyası Dış Tic A.ş.’nin yaptığı işlerde ne kadar sağlam ve itinalı olduğunu kanıtlamaktadır. Spor Dünyası isminin hakkını veren sporun tüm dallarını içerisinde bulunduran bir işletme olmakla beraber mali yapısıyla da sürekli yükselen, güçlü bir profil çizmektedir.

Hasan İPEK katıldığı bir panelde Spor Dünyası Dış Tic. A.ş.’nin de yer aldığı grup şirketlerinin başarısının sırrını şu sözlerle ifade etmiştir: ’İşimizi severek yapmamız, işimizin sürekli başında olmamız bizi her geçen gün daha da geliştiriyor. Ekip olarak yaptığımız en iyi şey işimize odaklanmak. Hiç kimse başarı merdivenlerine elleri ceplerinde ulaşmamıştır sözünü çok severim. Bu nedenle biz başarı yolunda kulağını kapatıp, emin adımlarla yürüyen güçlü bir firmayız.’

Sosyal yardımlaşma ve dayanışmaya değer veren Hasan İPEK, evli ve 7 çocuk babasıdır.

ipek1.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum