Ağrıspor üzerinde oyunlar oynanıyor! Şimdi de seyirci yasağı!

Ağrıspor üzerinde oyunlar oynanıyor! Şimdi de seyirci yasağı!
Bal liginin lideri Ağrıspor üzerinde her geçen gün yeni oyunlar oynanmaya devam ediyor. En yakın takipçisi ile arasındaki 5 puanlık farkı koruyan Ağrıspor’un yenilmesi için her yol deneniyor.

Bu yıl 3. Ligin en favori ekibi olarak görülen Ağrıspor saha da maç kaybetmeyince masa maçında maç kaybettirilmeye çalışılıyor Geçtiğimiz hafta Yüksekova deplasmanın da her türlü baskıya maruz kalan Ağrısporlu yönetiicler ve futbolcular bu hafta da rakiplerini birleştiği sosyal medyada her türlü hakaret ve küfüre maruz kaldılar. Tüm olumsuzluklara rağmen mücadeleden yılmayan teknik heyet ve futbolcular gibi taraftarlarda takıma destek vermeyi sürdürüyorlar. Bu hafta oynanacak Siirtspor maçı öncesi deplasmana gidecek olan taraftarlar maça alınmayacaklarını öğrenince adeta şok oldular. Siirt İl Güvenlik Kurulu aldığı kararla Ağrısporlu taraftarların stada alınmamasına karar verdi.

Kararı sert bir şekilde eleştiren Ağrıspor Kulübü sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile bu kararın değiştirilmesini istedi. Şampiyonluk yolunda her türlü engelin kendilerine gösterildiğinin belirtildiği açıklamada “Bilindiği gibi bu hafta deplasmanda Siirt İl Özel İdare Spor ile karşılaşacağız, bu kapsamda gerek kulüp gerekse taraftar bazında hazırlıklarımızı sürdürüyoruz, ancak akşam üzeri elimize ulaşan Siirt il güvenlik kurulu kararında bu karşılaşmaya taraftarlarımızın alınmayacağı belirtilmiş. Kendi sahamızda en ufak bir tribün olayı yaşanmamışken gerçeklerle bağdaşmayan dayanaklarla seyirci yasağı getirilmesi nasıl bir çemberin içinde olduğumuzun ap açık göstergesidir. Şimdi Siirt Emniyeti ve Siirt Valiliğine soruyoruz; bu kadar mı acizsiniz.. Bu kadar mı çaresizsiniz.. Koskoca Siirt Valiliği ve Siirt Emniyeti güvenlik önlemi alamayacak kadar çaresizmi? Anladık ki gerçekten çaresiz kaldınız. Size bu anlamda yardımcı olacağımızdan şüpheniz olmasın. Bu çerçevede gerekli mercilere durum iletilecek ve devlet kabiliyetlerini körelten ve imajını zedeleyen adeta bir tümör gibi içten içe palazlanan bu zihniyete dur diyeceğiz. Devlet eliyle düşmanlık yaratılması ve kardeş şehirler arasına nifak sokulması bölgemiz sporunun yanısıra kardeşliğimizi ve birlikteliğimizi adeta baltalamaktadır. Basiretsiz yerel yöneticilerin taraf tutan ve düşmanlık yaratan tutumu başından beri bizleri derinden üzmüştür. Sezon boyunca şike ve teşvik ile mücadele eden takımımız saha içerisindeki mücadelesiyle de gereken cevabı vermiştir. AĞRISPOR büyük bir camiadir, büyük yüklerin altından kalkmış ve kalkmaya da devam edecektir. Hiçbir zaman küçük hesapların içinde olmadık olmayacağız da. Futbol' un bir şow olduğunu ve seyirci ile var olduğunu unutanlara birgün elbet hatırlatacağız. Yaşasın AĞRISPOR” ifadelerine yer verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.