Ağrıspor beklenen patlamayı yaptı: 5-0

Ağrıspor beklenen patlamayı yaptı: 5-0
Bu yıl ekonomik sıkıntılarla boğuşan ve beklenen oyunu sahaya sergileyemeyen Ağrıspor beklenen patlamayı Darıca’da yaptı.

Kendisi gibi sorunlarla uğraşan Darıca GB, bugün konuk olan Ağrı 1970 Spor deplasmanda rakibine gol olup yağdı. Baştan sona maçı üstün götüren Ağrı 1970 Spor rakibini 5-0 ile yenerek rahat bir nefes aldı.

Darıca GB’nin bugünkü rakibi Ağrıspor’un 12 puanı var. Aynı puanlı iki takımın maçında Darıca GB, kazanıp alt sıralarla irtibatını kesmek için sahaya çıktı.

GOLLER İLK YARIDA GELDİ
Maçın ilk dakikalarından itibaren rakibi karşısında pek bir varlık gösteremeyen Darıca Gençler Birliği maçın 3’ncü dakikasında mağlup duruma düştü. Ağrıspor’un ilk golünü Osman Yıldırım kaydetti. Bu golün bir dakika sonrasında Efe Binici konuk ekibi 2-0 öne geçirdi. 19’ncü dakikada sahneye bir kez daha çıkan Efe Binici kendinin ikinci takımının üçüncü golünü attı. Bol sarı kartlı geçen maçın 29’ncü dakikasında Emre Yaşar’ın penaltıdan attığı golle skor 4-0 oldu. Rakibi karşısında varlık göstermeyen Darıca Gençlerbirliği ilk yarıyı 4-0 mağlup bitirdi.

BÜYÜK MORAL OLDU
Karşılaşmanın ikinci yarısına üç oyuncu değişikliği ile başlayan Darıca Gençlerbirliği, rakibi karşısında savunma ağırlıklı bir mücadele sergilemeye çalıştı. Konuk ekip Ağrıspor ise ilk yarıda bulduğu 4-0’lık üstünlüğünü korumak için orta alan mücadelesi verdi. Maçın ikinci yarısında her iki takımda savunma ağırlıklı bir mücadele sergiledi. Maçın 87’nci dakikasında Oğuzhan Birben Ağrıspor’u 5-0 öne geçiren golü attı. Mücadele 5-0 Ağrı 1970 Spor üstünlüğü ile bitti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.