Ağrı'nın caddelerinde dolaşan kişi, ayak üstü tehlike saçtı!

Ağrı'nın caddelerinde dolaşan kişi, ayak üstü tehlike saçtı!
Ağrı'da evinde izole olması gereken bir vatandaş, halkın arasına karışarak insanların hayatını tehlikeye attığı için 3 bin 150 lira para cezasına çarptırıldı.

Koronavirüs salgını bütün dünyada ve ülkemizde etkisini sürdürmeye devam ederken bazı vatandaşlar koronavirüs kurallarına riayet etmemekte direniyor. Covid-19 pandemisinin bulaş riskini azaltmak için hergün denetimler düzenli bir şekilde yapılırken, vatandaşlar da istisnasız hergün karantina kurallarını ihlal etmeye devam ediyor. Ağrı'da koronavirüs denetimlerini gerçekleştiren ekipler tarafından evde bulunması gereken bir vatandaşın evde olmadığı ve caddelerde halkın arasına karıştığı tespit edildi. Pozitif ve temaslı olan bu kişiye görevli ekipler tarafından 3 bin 150 lira para cezası verildi.
Ağrı Valiliği tarafından yürütülen koronavirüs çalışmaları hakkında yapılan açıklamada 212 personelin katılımıyla 453 iş yerinde koronavirüs denetimlerinin gerçekleştirildiği bildirildi.
Valilik tarafından yapılan açıklamanın devamında Emniyet ve Jandarma ekiplerinin ise 96 ticari taksi ile 190 toplu taşıma aracında koronavirüs denetimlerinin gerçekleştirildiği ifade edildi. Salgınla mücadele kapsamında yolculara uyarılarda bulunurken, pozitif ve temaslı kişilere yönelik 374 personelin katılımıyla gerçekleştirilen denetimler esnasında karantina kurallarını ihlal ettiği tespit edilen bir kişiye ise 3 bin 150 lira para cezası kesildi.

 

s2.jpgs4.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir