Ağrılılar ‘Hazırlıklı olun’ Nisan yağmurları başlıyor!

Ağrılılar ‘Hazırlıklı olun’  Nisan yağmurları başlıyor!
Meteoroloji 16. Bölge Müdürlüğü Ağrı’nın bir haftalık hava durumu raporunu yayımladı.. Bayram günü Ağrı’da hava nasıl olacak. İşte ayrıntılar..

Meteoroloji 16. Bölge Müdürlüğü Ağrı’nın bir haftalık hava durumu raporunu yayımladı.. Bayram günü Ağrı’da hava nasıl olacak. İşte ayrıntılar..
Ağrı’da hafta içi hava nasıl olacak? Ağrı’da 5 Günlük Hava durumu ile ilgili Detaylar haberimizde… Sağanak yağışı var mı? Sorularına yanıt arıyor. Ağrı’da bayram gününde dahil olduğu bir haftalık hava durumu raporunu sizler için derledik…
Meteoroloji 16. Bölge Müdürlüğü verilerine göre, Bölge genelinde havanın parçalı ve az bulutlu Cumartesi gününden itibaren yağışlı geçeceği tahmin edilmektedir.

yag1.jpg

Rüzgârın güneyli ve batılı yönlerden orta, zaman zaman sert rüzgar şeklinde ve öğle saatlerinde Ağrı’nın güney ilçelerinde kuvvetli (30-50 km/sa) esmesi beklenmektedir. Hava sıcaklıkları ise en düşük 3, en yüksek 18 derece olacak. 6 Nisan Cumartesi ve pazar gününden itibaren sağanak yağmurlu olacağı tahmin ediliyor.

yagmur.webp

Ağrı’da 9 Nisan 2024 Arife Günü kapalı bulutlu hava hakim olacak. Bayramın ilk günü olan 10 Nisan 2024 Çarşamba günü de havanın yağışlı olacağı Ağrı’da, yağış etkisini hafta boyu devam ettirecek.

yag2.jpg

Kaynak:Demet Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.