Ağrılılar Dikkat! Elektrik Kesintisi Yaşanacak

Ağrılılar Dikkat! Elektrik Kesintisi Yaşanacak
Ağrı'da 22 Aralık 2023 Cuma günü elektrik kesintisi yaşanması sonucu elektriksiz kalacak ilçeler ve mahallelerin güncel tam listesi aşağıdaki gibidir...

Ağrı ilinde 2023-12-22 tarihinde Merkez ilçesinde planlanan elektrik kesintisi, 6 saat süreyle devam edecektir. Bu kesinti, Ağrı genelindeki kesinti programlarıyla birlikte yaşamın nasıl etkilendiğini göstermektedir. Özellikle Merkez ilçesi, kesintinin olumsuz etkilerinden en çok etkilenen bölgelerden biridir. Bu süre zarfında etkilenecek bölgeler ve alternatif çözüm önerileri hakkında güncel bilgilere ulaşabilirsiniz.

Ağrı Merkez Bölgesinde Elektrik Kesintisi Detayları

Ağrı'nın Merkez ilçesinde, 2023-12-22 tarihinde gerçekleşecek olan 6 saatlik elektrik kesintisi, Ağrı genelinde meydana gelen diğer kesintilerle birlikte yaşamı olumsuz etkileyebilir. Etkilenen bölgeler, alternatif enerji kaynakları ve kesintinin neden olduğu sorunlarla ilgili detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.

Ağrı Merkezde Elektriği Kesilen Sokak ve Mahalleler

Merkez ilçesindeki elektrik kesilmesinin nedeni, Ağrı İli merkez TR-151 KÖK TR-5 İL ÖZEL İDARE Çıkışı Mevkii 3.Seviye Bakım Onarım Hücre yenileme çalışmalarıdır. Bu çalışmalar nedeniyle 23.12.2023 tarihinde 09:00-16:00 saatleri arasında enerji kesintisi yapılacaktır. Kesintiden etkilenecek yerler arasında FIRAT MAHALLESİ bulunmaktadır.

Ağrı Merkez Elektrik Kesinti Haberi ve Etkileri

Elektrik kesintisi uyarısına göre, Ağrı Merkez'de 2023-12-22 tarihinde 6 saat süreyle elektrik kesintisi yaşanacak. Bu kesinti, Ağrı genelinde yaşanacak diğer kesintilerle birlikte nasıl bir etki yaratacak? Özellikle Merkez ilçesinde yaşanacak bu kesinti, günlük yaşamı, işleri ve hizmetleri nasıl etkileyecek? Detaylar ve kesintinin olası etkileri hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Merkez Kesinti Bölgeleri

Merkez ilçesindeki elektrik kesintisinin sebebi, Ağrı İli merkez ELEŞKİRT ÇİFTEPINAR KÖK SOĞAN Çıkışı Mevkii 23.04.TES.04/11 TESİS çalışmalarıdır. Bu nedenle, 23.12.2023 tarihinde 10:00-16:00 saatleri arasında enerji kesintisi yapılacaktır. Kesintiden etkilenecek yerler arasında soğana, yanıkdere, alkuşak, kanatgeren, düzyayla, yelkesen, ikizgeçe, goncalı, Haydaroğlu, akyumak, toprakkale köyşer bulunmaktadır.

Ağrı Merkez Elektrik Arıza Bilgisi

Merkez ilçesinde meydana gelen elektrik kesintisi hayatı olumsuz etkiliyor. Ağrı'da belirli ilçelerde elektrik kesintisi devam ediyor, bunlardan biri de Merkez ilçesidir. Merkez ilçesindeki kesintinin ne kadar süreceği merak ediliyor. 22 Aralık 2023 tarihinde planlanan elektrik kesintisi detayları haberimizde yer almaktadır. Kesintiden etkilenecek yerler arasında FIRAT MAHALLESİ bulunmaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.