Ağrılı yetim ve öksüz çocuklar için uçurtma şenliği düzenlendi

Ağrılı yetim ve öksüz çocuklar için uçurtma şenliği düzenlendi
Ağrı’da yaşayan yetim ve öksüz çocuklar, Kızılay Kadın Kolları ve İHH tarafından düzenlenen uçurtma şenliğinde uçurtmalarını gökyüzüyle buluşturdular.

Ağrı’da Hamur yolu üzerinde bulunan Selahaddin-i Eyyubi Parkı'nda Kızılay Kadın Kolları ile İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı Kadın Kolları tarafından yetim ve öksüz çocuklar için uçurtma şenliği düzenlendi. Yapılan etkinlikte çocukların sevinci yüzlerinden okunurken Ağrı Kızılay Şube Başkanı Orhan Tatlı ise Kızılay ve İHH'nın yardım yaptığı yetim ve öksüz çocuklara yönelik düzenlenen etkinliğin amacına ulaşmasından duydukları memnuniyeti dile getirdi.
‘çocukların gözlerindeki mutluluk bizim için her şeye değer”
Etkinliğin düzenlendiği alanda bulunan birçok ailenin de etkinliğe katılım sağlayarak kendilerini mutlu ettiğini kaydeden Ağrı Kızılay Şube Başkanı Orhan Tatlı konuşmasını şu sözlerle sürdürdü: 
“70'e yakın çocuğumuz burada uçurtmalarını alıp gökyüzüyle buluşturdu. Renk cümbüşünün yaşandığı alanda çocukların gözlerindeki mutluluk bizim için her şeye değer. Bugün hava çok güzel ve çocuklarla güzel bir etkinlik yapıyoruz. Hepsi çok mutlu, aileler de keyifli vakit geçiriyor. Piknik alanında piknik yapan aileler de etkinliğe katıldılar. Çocukların evde olmayıp güzel bir vakit geçirmeleri, tablet ve telefonlardan uzaklaşmaları için İHH ve Kızılay Kadın Kolları ekiplerimiz güzel bir faaliyet gerçekleştirdiler. Ben şenliğimize katılan çocuklara ve ailelerine çok teşekkür ediyorum. Yetim ve öksüz çocuklarımızın aileleriyle katıldığı uçurtma şenliği beklediğimizden de güzel geçti."
Etkinlik, alanda bulunan yetim ve öksüz çocuklara çeşitli ikramların yapılmasıyla sona erdi.

35491e17-2330-4d80-bc2d-c591ebb069bb.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.