Ağrılı öğrencilerin iyilikle doldurduğu koliler ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor

Ağrılı öğrencilerin iyilikle doldurduğu koliler ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor
Ağrı Valiliği koordinesinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kızılay Ağrı şubesi tarafından başlatılan ‘Bir Sınıf Bir Koli’ projesi devam ediyor.

Ramazan ayı öncesinde Kızılay Ağrı şubesi gönüllülerinin okullara boş kolileri teslim etmesi ile başlayan proje, öğrencilerin evlerinden getirdikleri gıda malzemeleri ile dolduruluyor.

Öğrenci, öğretmen ve veliler tarafından doldurulan kolilerin ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere toplanmaya başladığını kaydeden Kızılay Ağrı şube Başkanı Orhan Tatlı, kampanya ile ilgili yaptığı açıklamada: “Her yıl Valiliğimiz koordinesinde milli eğitim müdürlüğümüz ile birlikte yapmış olduğumuz kampanyada ilimizdeki ihtiyaç sahiplerine destek veriyorduk. Bu yıl depremden dolayı toplanacak gıda kolilerini üç farklı şekilde dağıtacağız. Bunların birincisi deprem bölgesine gönderim, ikincisi ilimize misafir olarak gelen depremzede ailelere destek, üçüncüsü ise ilimizde ki ihtiyaç sahibi ailelere dağıtım şeklinde olacak. Projeye okullarımız çok büyük bir destek veriyor. Her sınıftan bizler birer koli hazırlanmasını düşünürken 3-4 koli hazırlanıyor, öğrenciler yardımlaşmanın, kardeşliğin duygusu ile kolileri dolduruyor ve kolilerin üzerine güzel duygular yazıyorlar. Bizlerde bu güzel emanetlerin tamamının dağıtımını Ramazan ayı içerisinde bitireceğiz. Arkadaşlarımız ve yine gönüllü öğrencilerimiz ile velilerimiz, kolileri ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak üzere toplamaya başladı.” dedi.
 

whatsapp-image-2023-03-31-at-13-49-26.jpegwhatsapp-image-2023-03-31-at-13-49-28-1.jpegwhatsapp-image-2023-03-31-at-13-49-29-1.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.