Ağrılı iş adamı Ağrılı minik çocuklara bot ve mont yardımında bulundu

Ağrılı iş adamı Ağrılı minik çocuklara bot ve mont yardımında bulundu
Ağrılı iş adamı soğuk havaların eksi 32 dereceleri gördüğü Ağrı’da yaşayan çocuklara kıyafet yardımında bulundu.

Ağrılı işadamı Güven Erdoğan, bugünlerde soğuk havaların eksi 32 derece olarak ölçüldüğü Ağrı’da kıyafet yardımında bulundu. 3 farklı köye 80 ayakkabı ve mont dağıtımı gerçekleştiren Güven Erdoğan, Köy Çocukları Okusun Sosyal Sorumluluk Projesine teşekkür etti.

Ağrı’da soğukların artması ile birlikte birçok ihtiyaç sahibinin ilk ihtiyacı ayakkabı ve mont oldu. Ağrılı iş adamı, İstanbul Erdoğan İnşaat Sahibi Güven Erdoğan, doğup büyüdüğü toprakları unutmayarak, 80 ihtiyaç sahibi çocuğa mont ve ayakkabı desteğinde bulundu.

Güven Erdoğan yaptığı açıklamada; “ Bizim amacımız doğup büyüdüğümüz memleketimizin çocuklarına bir nebzede olsa katkıda bulunmaktı. Bu arzumuzun gerçekleşmesine Köy Çocukları Okusun Sosyal Sorumluluk Projesi önayak oldu. Onların destekleri ile başta Ağrı Güvendik köyü olmak üzer üç köyümüzdeki çocuklarımıza mont ve ayakkabı desteğinde bulunduk. Bir öğretmen arkadaşımızın talebi üzerine 5 adette tablet gönderdik. Ağrılı kardeşlerimize desteğimiz devam edecek” dedi.

Projeyi #KoyCocuklariOkusunSosyalSorumlulukProjesi etiketi ile duyduğunu söyleyen Erdoğan, bu tip sosyal sorumluluk projelerine ihtiyaç duyulduğunu belirtti.

whatsapp-image-2021-01-24-at-11.36.18-(3).jpegwhatsapp-image-2021-01-24-at-11.36.18-(1).jpegwhatsapp-image-2021-01-24-at-11.36.18.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.