Ağrılı çocuklar Mustafa Konyar'a hayallerini yazıyor

Ağrılı çocuklar Mustafa Konyar'a hayallerini yazıyor
Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde yaşayan çocuklar, hayallerini yazdıkları mektupları AK Parti Doğubayazıt İlçe Başkanı Avukat Mustafa Konyar’a gönderdiler.

“Çocuklar Mustafa Konyar'a hayallerini yazıyor” başlıklı proje kapsamında Ağrı’nın Doğubayazıt İlçesine bağlı Ortadirek köyü Okan Kömürcü ilk ve ortaokul öğrencilerinde oluşan 48 öğrenci, hayallerini içeren mektuplar yazarak AK Parti Doğubayazıt İlçe Başkanı Avukat Mustafa Konyar’a gönderdiler. Bütün mektupları okuyan Başkan Konyar, daha sonra Ortadirek Köyüne giderek çocuklarla bir araya geldikten sonra çocukların bütün isteklerini gerçekleştirdi. Ayrıca 85 öğrenciye kırtasiye malzemesi desteğininde bulunulmasının yanı sıra 8. sınıflara da test kitabı desteğinde bulunuldu.

‘Ben de sizin gibi köy okulunda okudum’

Çocukları ziyareti sırasında konuşan Başkan Konyar, Şu ifadeleri kullandı:

“10 çocuklu bir ailenin evladı olarak dünyaya geldim. Ben de sizin gibi köy okulunda okudum. Çok zor şartlar altında eğitim gördük. Ben de sizin gibi bu zorlu süreçten geçtim. Okula giderken bir elimizde kitaplar diğer elimizde tezek taşıyarak okumaya çalışıyorduk. Ama bütün bu zor şartlara rağmen okumaktan vazgeçmedim ve bakın ben avukat oldum. Sizlerde okumaktan asla vazgeçmeyin. Çok çalışın, okuyun. Devletinize, milletinize ve ailenize hayırlı birer insan olun.”

whatsapp-image-2021-04-04-at-09.54.50-(2).jpegwhatsapp-image-2021-04-04-at-09.54.48-(1).jpegwhatsapp-image-2021-04-04-at-09.54.52.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.