Ağrı’dan İstanbul’a uzanan uyuşturucu operasyonu

Ağrı Narkotik Şube Ekiplerince Ağrı’da takibe alınan şahıslara İstanbul Beylikdüzü’nde operasyon düzenlendi. Çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Ağrı Narkotik Şube Ekiplerince Ağrı’da takibe alınan şahıslara İstanbul Beylikdüzü’nde operasyon düzenlendi. Çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Ağrı Cumhuriyet Başsavcılığı Uyuşturucu Suçları Soruşturma Bürosu koordinesinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince yürütülen planlı çalışmalarda İran’dan İstanbul’a uzanan operasyon yapıldı.

İran’dan ilk önce Ağrı’ya daha sonrasında batı illerini uyuşturucu madde sevk edeceği değerlendirilen Narkotik Şube ekipleri, teknik takibe aldıkları kişileri izlemeye başladılar. Yapılan fiziki ve teknik takip sonrası şahısların İstanbul Beylikdüzü ilçesinde tespiti yapılan bir adreste hem uyuşturucu madde depoladıkları ve depoladıkları uyuşturucu maddeleri çoğaltacakları imalathaneye baskın düzenlendi.

Ağrı Narkotik Şube Ekiplerince İstanbul Beylikdüzü’ndeki adrese yapılan aramalarda

Uyuşturucu Madde Yapımı/Çoğaltımında kullanılan çok sayıda araç ve gereç, Metamfetamin yapımında kullanılan çeşitli miktarda kimyasal madde ele geçirildi.

Yine yapılan aramalarda 2 kilogram Metamfetamin, 30,5 Litre Sıvı Metamfetamin ele geçirildi.

Konuyla ilgili uyuşturucu madde yapan 2 Kimyager ile uyuşturucu madde imalatını sağlayan 1 Organizatör olmak üzere 3 yabancı şahıs gözaltına alındı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.