Ağrı’da yılsonuna kadar asfaltlanmayan yol kalmayacak

Ağrı’da yılsonuna kadar asfaltlanmayan yol kalmayacak
Ağrı’da belediye tarafından Doğu Anadolu Bölgesi’nin en büyük asfalt plentinin kurulmasının ardından yol asfaltlama çalışmaları başladı.

Ak Parti Ağrı İl Başkanı Halil Özyolcu ve parti teşkilatı ile birlikte merkez Hürriyet Mahallesi’ndeki asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyen Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, işçilerle beraber asfalt dökerek mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

Asfaltlama çalışmaları sırasında İl Başkanı Halil Özyolcu ile birlikte yoldan geçen gelin arabasının önünü kesip çifti tebrik eden Sayan, yaptığı açıklamada yılsonuna kadar kentte asfaltlanmamış yolun kalmayacağını söyledi.

‘Pandemiye rağmen belki de hiçbir ilin başaramadığı, yapamadığı bir hizmeti gerçekleştiriyoruz’

Göreve geldikleri günden bu yana kentte hayata geçirdikleri projeleri anlatan Sayan, pandemi sürecinde ülke genelinde kısıtlı imkanlarla en iyi hizmeti sunan belediyelerin başında olduklarını belirterek: “ Biliyorsunuz bir hafta önce asfalt çalışmalarına başladık. İnşallah yılsonuna kadar Ağrı’da asfaltlanmayan yol ve sokağımız kalmayacak. Sitelerin içerisine de girmeye başladık. İnşallah birlik ve beraberlik içerisinde ilimizi güzel iller arasına sokmak için mücadele ediyoruz. Mücadelemiz devam edecektir. Yol çalışmamız dediğim gibi yılsonuna kadar tamamlanacak. Şu anda 3 koldan ekiplerimiz çalışıyor. Mahalle mahalle gidiyoruz. Hakkaniyet içerisinde bu işi yürüteceğiz. İnşallah çok daha güzel işler yapacağız. Şu ana kadar gerçekleştirdiğimiz ahırlar projesi, elektrik üretim tesisi, asfalt plenti, ulaşım modeli gibi projlerimiz iki yıl içerisinde pandemiye rağmen belki de hiçbir ilin başaramadığı, yapamadığı bir hizmeti gerçekleştiriyoruz. Diğer sosyal alanlarda yapılan yardımları, gençlere bur, kaldırım yapımı gibi hizmetleri de hiç saymıyoruz. Ama dev tesis anlamında gerek asfalt plentimiz, 900 milyon civarında bir yatırım olacak ahırlar projemiz, ulaşım projemiz çok önemli hizmetlerimizdir. Türkiye’nin en ucuz ulaşımını sağlıyoruz. Ulaşım tamamen belediyemiz tarafından sağlanıyor. Elektrik üretim tesisimizde faaliyette. Allah yar ve yardımcımız olsun.” Dedi.

‘Asfalt her bir vatandaşımızın evinin önüne kadar gidecek’

Asfaltlama çalışmalarını Belediye Başkanı Sayan ile birlikte yerinde inceleyen Ak Parti Ağrı İl Başkanı Halil Özyolcu ise Sayan’a yapılan hizmetlerden ötürü teşekkür ederek: “Bu gün belediyemizin çalışmalarını başkanımızla birlikte yerinde inceledik. Şuanda Hürriyet Mahallemizdeyiz. Yarın itibari ile bu mahallemizdeki çalışma bitiyor. Belediyemiz bir haftada 15 kilometre civarında bir asfalt serimi gerçekleştirmiş durumda. Buda şu anlama geliyor günlük 2 kilometre asfalt serimi gerçekleşiyor. İnşallah başkanımız biraz daha ekipmanı güçlendirerek günde 3 kilometre yapmayı hedefliyor. Az önce başkanımız Savcı beyinde dediği gibi yılsonuna kadar ilimizde asfaltsız yol kalmayacak. Asfalt vatandaşlarımızın evinin önüne kadar yapılacak.” İfadelerini kullandı.

whatsapp-image-2021-07-29-at-14-21-36-2.jpegwhatsapp-image-2021-07-29-at-14-21-36-1.jpegwhatsapp-image-2021-07-29-at-14-21-36-5.jpegwhatsapp-image-2021-07-29-at-14-21-36-4.jpegwhatsapp-image-2021-07-29-at-14-21-36-5.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.