Ağrı'da Yarın (5 Nisan) okullar tatil mi?

Ağrı'da Yarın (5 Nisan) okullar tatil mi?
5 Nisan'da okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara gibi büyük şehirlerde okul var mı, yok mu? İşte detaylar...

Yarın (5 Nisan) Okullar Tatil Mi? Hava Durumu ve Olası Tatil Durumu Yarınki hava durumu ve olası tatil durumuyla ilgili meraklar artıyor. Yurdun çeşitli bölgelerinde etkili olacak hava durumu sonrası, 5 Nisan'da okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara gibi büyük şehirlerde okul var mı, yok mu? İşte detaylar...

Meteoroloji Uyarıyor: Çığ Tehlikesi ve Kar Erimeleri Meteoroloji Genel Müdürlüğü, doğu kesimlerde beklenen kar erimeleri ve çığ tehlikesi konusunda uyarıda bulunuyor. Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun yüksek kar örtüsüne sahip bölgelerinde dik ve eğimli yamaçlarda çığ tehlikesi, kar erimeleri ve heyelan riski bulunmaktadır. Bu durum, 3 Nisan'dan itibaren 9 Nisan'a kadar devam edecek.

5 Nisan Okullar Tatil Mi? 5 Nisan günü için okulların tatil olup olmadığı hakkında resmi bir açıklama henüz yapılmadı. Dolayısıyla, yarınki tatil durumuyla ilgili net bir bilgi bulunmamaktadır. Vatandaşlar, hava durumu ve olası tatil durumuyla ilgili güncel bilgileri takip etmeye devam etmelidirler.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.