Ağrı’da Vakit Tamam! Artık söz vatandaşta

Ağrı’da Vakit Tamam! Artık söz vatandaşta
31 Mart 2024 Pazar Günü yapılacak seçimlere az bir süre kala Ağrı’da tüm siyasi partiler tempolarını artırarak çalışmalarını tamamlamaya çalışıyorlar.

31 Mart 2024 Pazar Günü yapılacak seçimlere az bir süre kala Ağrı’da tüm siyasi partiler tempolarını artırarak çalışmalarını tamamlamaya çalışıyorlar.

Ağrı merkezde ilk turlarını bitiren Belediye Başkan Adayları, Meclis üye Adayları ile birlikte yeniden saha da seçmenle buluşuyorlar.

Seçimin son haftasında görüntülü mesajlarla sosyal medyada seçmene ulaşmaya çalışan Belediye Başkan Adayları, verdikleri kısa mesajlarla seçmenin oyunu kazanmaya çalışıyorlar.

Karaköse Haber ekibi olarak 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde tarafsız ve objektif bir şekilde tüm partilere eşit davranan bir haber çizgisi oluşturmaya çalıştık. Bu nedenle partilerden derlediğimiz son seçim haberimizle seçim çalışmalarını sonlandırıyor. Tüm Adaylara başarılar diliyoruz. Ağrı için kim hayırlı olacaksa Allah ona nasip etsin!

Seçimde son güne girilirken Ağrı’da hangi parti neler yaptı? Sizler için hazırladık.

AK Parti Celali Aşireti Buluşması

AK Parti Ağrı Belediye Başkan Adayı Mehmet Salih Aydın, Ağrı’da Celali Aşiretinin verdiği iftar programına katıldı. Aile ziyaretlerini sürdüren Aydın, bir yandan da sandık görevlileri ve seçim tedbirleri konularında çalışmalarını sürdürüyor. İftar sonraları ise kalabalık aile görüşmeleri gerçekleştiriyor.

sal.jpg

DEM Parti kendi teşkilatı ile iftar yaptı

3 Milletvekili ile Ağrı’da iktidar konumda bulunan DEM Parti kendi teşkilatlarına verdiği iftar yemeği ile gövde gösterisi yaptı. Salonun tamamen dolduğu iftarda teşkilattan Hazal Aras ve Memet Akkuş’a tam destek çıktı. Eş Belediye Başkan Adayları DEM Parti Ağrı Milletvekilleri Sırrı Sakık, Heval Bozdağ, Necla Demir ayrı ayrı gruplar oluşturarak Ağrı merkez mahalle ve sokaklarında partilerine destek istiyorlar.

em1.jpg

Yeniden Refah gözükmeden çalışıyor

Seçimin kilit partisi Yeniden Refah Partisi seçimin son sathında çalışmalarını gizli bir şekilde yürütüyor. Seçim çalışmalarından fotoğraf ve görüntü paylaşmayan Ağrı Belediye Başkan Adayı Mehmetşafi Erim, çektiği videolarla Ağrının her kesiminden insanlara sesleniyor.

saf.jpg

HÜDA PAR’ın oy oranı merak ediliyor

Seçimlerde en fazla çalışan partilerden biri olan ve oy oranı merak edilen HÜDA PAR Ağrı Belediye Başkan Adayı Muhammed Arif Yılmaz, tüm teşkilatlarla birlikte ev ziyaretlerine devam ediyor. Mahallelerde tüm teşkilatların yer aldığı organizasyonda HÜDA PAR teşkilatları partilerine oy istemeyi sürdürüyorlar.

arif.jpg

Erkan Bulut kenar mahallelerde

Seçim boyunca sessiz bir şekilde çalışmalarını sürdüren CHP Ağrı Belediye Başkan Adayı Erkan Bulut, seçimin son virajına Ağrı’nın kenar mahallelerinde giriyor. Ev, ev gezerek partisine ve kendisine oy isteyen Bulut, seçimde sürpriz bir çıkış yapacağından emin.

bul.jpg

Gök hem AK Parti’yi hem DEM’i eleştiriyor

Saha çalışmalarının yanı sıra seçmene sürekli video görüntülerle sosyal medyadan seslenen Saadet ve Gelecek Partisi ortak adayı olan ve seçime Gelecek Partisi Ağrı Belediye Başkan Adayı olarak giren Murat Gök, Ağrı’nın bu halde olmasından AK Parti ve DEM Parti’nin sorumlu olduğunu vurguluyor.

Ağrı’nın son 20 yılında 16 yıl AK Parti 4 yılında ise DEM Parti’nin olduğunu ifade eden Gök “Bu memleketi siz bu hale getirdiniz” diyerek alternatif adayın kendisi olduğunu her fırsatta dile getiriyor.

gok.jpg

Alem Buysa DEVA Sizsiniz!

İlk defa kendi adı ve logosuyla seçime giren DEVA Partisi’nde Kadın Belediye Başkan Adayı Ayten Erat, çalışmalarına mahalle ziyaretleri ve esnaf ağırlıklı devam ediyor. Son haftaya Ağrı merkezde bulunan tüm esnafları ziyaret ederek geçiren Erat, gittiği yerlerde kendisini tanıtan broşürleri dağıtarak oy istiyor.

ayten.jpg

İYİ Parti'de ağırlık ilçelerin

Bir yandan İl Başkanı gibi çalışıp İlçeleri gezerek çalışmalara katılan İYİ Parti Ağrı Belediye Başkan Adayı Metin Aydemir, diğer yandan Ağrı merkezde seçim çalışmalarını yürütüyor. Aydemir ağırlıklı olarak eski çalışma arkadaşları ve ailesinden iyi bir oy almayı planlıyor.

met.jpg

Kaynak:Melek Allioğlu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.