Ağrı’da seçime doğru! Son siyasi gelişmeler…

Ağrı’da seçime doğru! Son siyasi gelişmeler…
31 Mart Mahalli İdareler seçimine sayılı günler kala Ağrı’da aday gösteren partiler vites artırarak çalışmalarını sürdürüyorlar. İşte Karaköse Haber muhabirlerinin gözünden haftaya bakış...

31 Mart Mahalli İdareler seçimine sayılı günler kala Ağrı’da aday gösteren partiler vites artırarak çalışmalarını sürdürüyorlar. İşte Karaköse Haber muhabirlerinin gözünden haftaya bakış.

Ağrı Belediye Başkan Adaylığı için Ağrı’da büyük bir çaba harcayan adaylar, çalmadık kapı bırakmadılar. İlk turlarını bitiren adaylar ikinci tur çalışmaları kapsamında gezilerine devam ediyorlar. Partilerde neler yaşanıyor? İşte son gelişmeler…

Cemal Kaya sahaya indi

AK Parti Ağrı Belediye Başkan Adayı Mehmet Salih Aydın, seçim çalışmalarını yoğun bir tempoda yürütüyor. Gündüz saatlerinde toplumsal alanlarda olan Aydın, gece saatlerinde ise aile görüşmelerine ağırlık veriyor. Son hafta içerisinde Cumki ve Eliya aşireti mensupları ile bir araya gelen Aydın, çalışmalarına Eski Milletvekili Cemal Kaya ile devam ediyor.

Özellikle Ağrı merkezde bulunan Diyadin ağırlıklı nüfusa etki etmesi beklenen Kaya, Pazar günü vereceği iftar yemeği ile Diyadinlilerden oy isteyecek.

akparti.jpg

Milletvekilleri geldi! İlk Nevruz Ateşi yakıldı

DEM Parti’de seçime sayılı günler kala Ağrı Milletvekilleri Sırrı Sakık, Heval Bozdağ ve Nejla Demir Ağrı’ya gelerek Eş Başkan Adaylarına destek için çalışmalara başladılar. Birbirlerinden ayrı çalışan milletvekilleri kapı, kapı dolaşarak Hazal Aras ve Memet Akkuş’a ait broşürleri dağıtıyorlar.

DEM Parti bu hafta ilk Nevruz ateşini Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde yakarken, Sırrı Sakık Ağrı Belediye Eş Başkan Adaylarına en fazla destek veren isimler arasında yer alıyor.

dem.jpg

Ahmet Davutoğlu Ağrı’ya geliyor!

Gelecek Partisi Genel Başkanı Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisinin Ağrı Belediye Başkan Adayı Murat Gök’e destek vermek amacıyla Ağrı’ya geliyor. 19 Mart 2024 Salı günü Ağrı’ya gelecek olan Davutoğlu’nun bir takım ziyaretler yaparak Murat Gök’e destek istemesi bekleniyor.

davt6.jpg

Erim aile bireyleri ile iftarda buluştu

Yeniden Refah Partisi Ağrı Belediye Başkan Adayı Mehmetşafi Erim, hafta içerisinde aile bireylerinden oluşan kalabalık bir gruba iftar yemeği verdi. Seçim çalışmalarını gizli bir şekilde yürüten Erim, aile üyelerinden daha fazla destek ve çalışmalarını istedi.

yrp.jpgHÜDA-PAR’da herkes alanda

Seçime sayılı günler kalan HÜDA PAR’da başta Kadın Kolları olmak üzere tüm birimler sahaya indi. Kapı, kapı gezerek Ağrı Belediye Başkan Adayı Muhammet Arif Yılmaz’a oy isteyen bayanlar büyük bri efor harcadılar.

HÜDA-PAR Ağrı Belediye Başkan Adayı Muhammet Arif Yılmaz esnaf ve aile ziyaretlerini sürdürürken, akşam saatlerinde ise çalışmalar ayrı bir şekilde sürüyor.

Öte yandan 19 Mart 2024 tarihinde HÜDA-PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'nun Ağrı'ya gelerek seçim koordinasyon merkezini açarak partililerle iftarda buluşacağı bildirildi.

hudapar-001.jpg

hudapar.jpg

Bulut destek istiyor

CHP Ağrı Belediye Başkan Adayı Erkan Bulut, gündüz saatlerinde esnaf ziyaretlerinde iftar sonrası ise aile ziyaretlerine çıkıyor. Gittiği yerlerde projelerini anlatarak destek isteyen Bulut, bu projelerin diğer belediyeler desteği ile nasıl yapılacağını ve verilen destekleri yeniliyor.

chp.jpg

Kaynak:ERDAL UÇAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum