Ağrı’da seçim öncesi trol hesaplar devrede

Ağrı’da seçim öncesi trol hesaplar devrede
Ağrı merkez ve ilçelerinde yapılacak olan mahalli idareler seçimi öncesi sosyal medya hesaplarında ortaya çıkan trol hesaplar ortaya koyduğu iddialar ile gündem oluyor.

Ağrı merkez ve ilçelerinde seçime sayılı günler kala Adaylık yarışı kızışırken, bazı adayları öven, bazı adayları da yerden yere vuran hesaplar dikkat çekiyor.

Son dönemde Taşlıçay İlçesi’nde başlayan ve mevcut Belediye Başkanı İsmet Taşdemir hakkında yayın yapan hesaplara bu defa karşı hamle geldi. Kod isimlerle ortaya iddia atan hesaplar ilçede infial oluştururken, iddiaların boyutu ise okuyanları derinden düşündürüyor.

İddialar Araştırılsın

Yine Ağrı’da birçok aday adayı için değişik sahte hesaplar devreye girerken, vatandaşlar ise bu durumdan oldukça rahatsız. Trol hesaplar seslerini genel merkezlere duyurmaya çalışırken, vatandaşlar ise gerçeklerin araştırılmasını iftiranın ise önüne geçilmesini istiyor.

Özellikle Adalet ve Kalkınma Partisi Aday Adayları arasında olan bu çekişmenin adaylar açıklanması ile son bulması bekleniyor. Ancak iddialar ise yenilir, yutulur cinsten değil. Konu ile ilgili henüz bir soruşturma açılmazken, iddialardan rahatsız olan bazı aday adaylarının suç duyurusunda bulunması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.