Ağrı’da ortalık yine karıştı!

Ağrı’da ortalık yine karıştı!
Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi’nde görevli bir öğretim üyesinin paylaşımı sosyal medyada gündem oldu.

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi’nde görevli bir öğretim üyesinin paylaşımı sosyal medyada gündem oldu.

Ağrı’da son günlerde yaşanan olayların ardı, arkası kesilmiyor. Haftayı oldukça yoğun geçiren Ağrı bu defa da öğretim görevlisinin paylaşımı ile gündeme geldi.

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Tuba Işık'ın Şırnak'ın Uludere İlçesi'nde 34 vatandaşımızın hayatını kaybettiği (Roboskî) olarak bilinen olayda cenaze töreninde çekilen fotoğrafın altına “Görüntü çok güzel, daim olsun” ifadeleriyle biranda sosyal medyanın hedefi oldu. Karaköse Haber Olayın ardından bazı haber siteleri konuyu gündeme taşırken, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi konu ile ilgili yazılı açıklama yaptı.

robos.jpg

İdari görevi yok!

AİÇÜ yazılı açıklamasında şu ifadelere yer verdi “Bazı internet haber portallarında yer alan iddialarla ilgili olarak kamuoyunu bilgilendirme ihtiyacı duyulmuştur. Bahse konu haberde yer alan Doç. Dr. Tuba Işık, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde öğretim üyesi olup, Üniversitemizde herhangi bir idari görevi bulunmamaktadır. Haberde yer alan “Cumhurbaşkanlığı’na bağlı Kariyer Planlama Merkez Müdürü” ifadesindeki yanlışlığı düzeltmek adına açıklama yapılması gerekli görülmüştür. Konu ile ilgili tahkikat başlatılmıştır. Kamuoyuna duyurulur”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.