Ağrı’da öğretmenler Urfa Sıra Gecesi ve Ceylan konseri ile eğlendi

Ağrı’da öğretmenler Urfa Sıra Gecesi ve Ceylan konseri ile eğlendi
Ağrı’da öğretmenler, Ağrı Belediyesince 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeni ile organize edilen Urfa Sıra Gecesi ve Ceylan konseri ile eğlendi

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Kültür Ve Kongre Merkezi Osmanlı Konferans Salonunda düzenlenen konsere, kentte görev yapan öğretmen ve vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan konserde salonu hınca hınç dolduran öğretmenler, söylenen Kürtçe ve Türkçe şarkılar eşliğinde doyasıya eğlendi. Konserde Urfa Sıra Gecesi ekibine ve Ceylan’a plaket takdim eden Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan’da söylediği Kürtçe şarkı ile büyük alkış aldı.

Konser sonunda konuşan Başkan Sayan, Öğretmenler Gününü kutlayarak düzenledikleri geceyi başta şehit öğretmen Aybüke Yalçın olmak üzere tüm şehit öğretmenlere armağan ettiklerini ifade etti.

‘Biz her zaman öğretmenlerimizin yanındayız’

Sayan: “Bu güzel geceyi, bu öğretmenler gecesini, Aybüke öğretmenimize armağan ediyoruz. İnşallah bütün dünya insanlarının yürekleri öğretmen yüreği gibi duygusal olsun, kapsayıcı olsun, sevgi dolu olsun, biz her zaman onların yanındayız. Biz her zaman öğretmenlerimizin yanındayız. Mutluluklarını arttırmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız.” Dedi.

whatsapp-image-2021-11-24-at-22-29-50-3.jpegwhatsapp-image-2021-11-24-at-22-29-50-2.jpegwhatsapp-image-2021-11-24-at-22-29-50-4.jpegwhatsapp-image-2021-11-24-at-22-29-50-1.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir