Ağrı’da Koronavirüs tedbirlerine rağmen caddeler maskesiz insan kaynıyor

Ağrı’da Koronavirüs tedbirlerine rağmen caddeler maskesiz insan kaynıyor
Türkiye’de Koronavirüs(Covid-19)vakaları her geçen gün artarken Ağrı’da caddeler maskesiz insan kaynıyor.

Türkiye’de yeni normalleşme dönemiyle birlikte insanlar toplumsal alanlarda yoğunlaşmaya başladı. Ağrı’da da en işlek caddelerden biri olan Cumhuriyet Caddesi’nde de insanlar Koronavirüs salgınını karşı tedbir almadan caddeleri doldurarak virüse davetiye çıkarıyor. Yoğunluğun çok fazla olduğu caddelerde insanların Koronavirüs tedbirlerini göz ardı etmesi dikkatlerden kaçmadı. Bireysel olarak tedbirlerini alan vatandaşlar ise insanların Koronavirüs tedbirlerini ciddiye alması gerektiğini aksi takdirde daha ağır bedeller ödemek zorunda kalacaklarını söylediler.

Ağrı’da yaşayan Ayşe Berivan Bakan yetkililerin Koronavirüs tedbirlerine uymayan kişilere caydırıcı cezalar uygulaması halinde insanların daha dikkatli olacaklarına dikkat çekti. Bireysel olarak üzerine düşen sorumluluğu yerine getirdiğini dile getiren Bakan: “ Ben bireysel olarak otoritenin öngördüğü bütün tedbirlere dikkat ediyorum. Zorunlu olmadıkça dışarı çıkmıyorum. Bugün zorunlu olduğu için dışardayım. Maske takıyorum ve el hijyenine dikkat etmeye çalışıyorum. Ama popülasyon ne yazık ki bu kurala uymuyor. Şimdi dönüp caddeye bakıldığında bile birçok insanın maskesiz olduğunu görebiliriz.” ifadelerini kullandı.

Sık sık ellerini yıkamaya dikkat ettiğini söyleyen Ağrılı bir başka vatandaş Doğan Tuncer ise, genellikle millet olarak Koronavirüs’e karşı pek dikkat etmediklerini bu yüzden özellikle banka sıralarında sosyal mesafe konusunda çok sıkıntı yaşandığına vurgu yaptı.

korona-2.jpgkorona-1.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.