Ağrı’da Koronavirüs denetimleri Vali Varol tarafından gerçekleştirildi

Ağrı’da Koronavirüs denetimleri Vali Varol tarafından gerçekleştirildi
Ağrı Valisi Dr. Osman Varol 81 ilde gerçekleştirilen Koronavirüs denetimlerini Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan ve Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Coşkun Daharlı ile birlikte Ağrı’da gerçekleştirdi.

Vatandaşları Koronavirüs denetimleri konusunda uyaran Vali Varol, ardından maske ve broşür dağıtarak vatandaşların Koronavirüs salgınına karşı daha dikkatli olmaları gerektiğini vurguladı.

Koronavirüs denetimlerinin ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Vali Varol: “Bu denetimin temel amacı öncelikle vatandaşlarımızın bilinçlendirilmesi ve çok başarılı yürütülmüş bir sürecin aynı başarı ile yönetilmeye devam edilmesi, bu anlamda gelecekte bazı riskler oluşmasının önüne geçilmesi ve devletimizin bu konudaki kararlılığının ve tedbirlerinin hala devam ettiğinin gösterilmesidir. Bugün Sayın İç İşleri Bakanı’mız Süleyman Soylu'da bizim gibi denetimlere bizzat katıldı. Bugün ülkemizin her yerinde yöneticilerimiz, valilerimiz, kaymakamlarımız, belediye başkanlarımız, kolluk kuvvetlerimiz tamamen sahada çalışan arkadaşlarımızla birlikte vatandaşlarımıza ciddi anlamda tedbirlere dikkat çekmek noktasında hareket gerçekleştirdik. Çok etkili güzel bir çalışma oldu. İnşallah bundan sonrada bu denetim ve tedbirleri sürdürerek tamamen bu Covid belasından kurtuluruz." ifadelerini kullandı.

vali-korona-1.jpgvali-varol-2.jpgvali-varol-3.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir