Ağrı’da Gündem Ağrıspor!

Ağrı’da Gündem Ağrıspor!
Ağrı’da uzun yılların ardından Ağrıspor’un yeniden ayağa kalkarak şampiyonluğa yürümesine Ağrı halkı büyük destek vererek, şehir adeta kenetlendi.

Ağrı’da uzun yılların ardından Ağrıspor’un yeniden ayağa kalkarak şampiyonluğa yürümesine Ağrı halkı büyük destek vererek, şehir adeta kenetlendi.

Geçmiş yıllarda süper ligin kapısından dönen ve ardından hızlı bir şekilde küme düşerek kapanan Ağrıspor, yeni adı Ağrıspor 1970 ile yeniden sahalarda fırtına gibi esmeye başladı. Kulüp Başkanı Mehmet Yıldırım’ın yeniden ayağa kaldırdığı Ağrıspor’u vatandaşlar adeta bağrına bastı. Kendi sahasında oynadığı maçları dolu tribünlere oynayan Ağrıspor, ilerisi için taraftarlarını umutlandırmaya devam ediyor.

Taraftar Dernekleri Kuruldu;

Öte yandan geçmiş yıllardan bu yana futbolu özleyen Ağrı gençliği kurduğu taraftar grupları ile takımına destek veriyor. Doğunun Kaplanları, Nuhun Aslanları ve Barikat04 taraftar grupları 90 dakika boyunca takımlarına verdikleri destekle bu mücadeleye büyük katkı sağladılar. Taraftar dernekleri hafta içi de futbolcuları yalnız bırakmazken, halkı takımına destek olması için gerek caddelerde, gerekse sosyal medya da oldukça etkili oluyorlar.

Kimse Ağrıspor’u Siyaset Malzemesi Etmesin ;

Ağrıspor’un şuan ki başarısında kulüp Başkanı Mehmet Yıldırım ve yönetiminin payı olduğuna değinen vatandaşlar “Kulüp başarılı oldukça takımın çevresini siyasetçiler sarmaya başladı. Ağrıspor şehirde tüm partilere gönül veren vatandaşları bir araya getiren tek güçtür. Tribünlerde hangi partili olursa olsun herkes birbirine sarılarak seviniyor ve omuz omuza tezahürat yapıyor. Bu nedenle Kimse Ağrıspor’u siyasi emellerine alet etmesin. Mehmet Yıldırım ve ekibi bu takımı kurdu, başarı onların başarısıdır. Milletvekili ve Belediye Başkan adaylıkları düşünenler Ağrıspor’u kullanmasınlar ” dediler.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.